Hae YTK-Yhdistyksen Uravalmennusstipendiä 31.10.2021 mennessä - avoin jäsenille

Rohkeasti kohti omannäköistä työelämää! Katso somevaikuttajien uravinkit ja hae Uravalmennusstipendiä

"Olemalla oma itsesi rohkaiset muita ympärilläsi tekemään samoin", kiteyttää ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson uravinkkinsä Uravalmennusstipendi-kampanjassamme. Gustafsson on yksi kuudesta tunnetusta somepersoonasta, jotka ovat mukana valitsemassa 12 saajaa 500 euron arvoiselle Uravalmennusstipendille. Stipendi sisältää Workday Designersin Uramuotoilukurssin sekä ammatticoachin henkilökohtaista valmennusta. Hae stipendiä 31.10. mennessä!

“Urani alkoi tuntumaan omanlaiselta vasta sitten, kun annoin itselleni luvan olla jotain muutakin kuin pelkkä graafikko", kertoo oman juttunsa löytämisestä työelämässä graafikko, podcast-juontaja ja somevaikuttaja Enni Koistinen.

”Olen käynyt uramuotoilukurssin kaksi kertaa. Ne olivat kuin peili. Opin sanallistamaan arvomaailmaani. Ymmärsin hyvät puolet työkokemuksissani sekä asiat, joita en halua enää toistaa. Kurssit auttoivat myös tajuamaan, minkälainen olen työntekijänä”, pohtii vaikuttavuustuottaja Emmi Nuorgam.

Uramuotoilukurssi auttoi Nuorgamia löytämään uusia työntekemisen tapoja, ymmärtämään itseään paremmin ja selkeyttämään asioita, jotka ovat hänelle tärkeitä elämässä.

"Urapolun ei tarvitse kulkea suoraan eteen tai ylös. Se voi mutkitella, haarautua ja välillä hidastuakin, eikä mikään näistä tee polusta vähemmän arvokasta", Nuorgam rohkaisee.

Tukea työelämän käänteisiin ja osaamisen kehittämiseen

”Uravalmennusstipendi tarjoaa mahdollisuuden kirkastaa omaa suuntaa esimerkiksi työelämän taitekohdissa, joissa moni on ymmärrettävästi vähän hukassa ja kaipaa ammattilaisen apua”, sanoo YTK-Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas.

”Erityisesti koronan vaikutukset ja työelämän murros ovat saaneet monet pohtimaan enemmän sitä, mikä työ tuntuisi omalta ja merkitykselliseltä. Haluamme uravalmennusstipendillä ja muilla työelämäpalveluillamme auttaa ihmisiä innostumaan ja rohkaistumaan tulevista mahdollisuuksista!”

​​​​​​​Ammatillinen kehittyminen mahdollistaa merkityksellisyyden kokemuksen työssä ja omalla työuralla etenemisen jatkuvasti uutta oppien.

Mikä Uravalmennusstipendi?

Hae YTK-Yhdistyksen Uravalmennusstipendiä 31.10.2021 mennessä - avoin jäsenille

Vielä ehdit hakea Uravalmennusstipendiä 31.10.2021 asti!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn