Nainen ja mies tekevät suunnittelutyötä tietokoneella

Rekry: Digitaalisten palvelujen päällikkö - Tule meille töihin!

Suomen suurin yksilöjäsenten yhdistys, YTK-Yhdistys, on kasvava, nopeasti kehittyvä ja erinomaisia työelämäpalveluja tarjoava organisaatio. Etsimme nyt palvelujamme digitalisoimaan juuri sinua, asiakaslähtöinen ja innostuva ihminen!

Tässä työssä pääset auttamaan yli puolta miljoonaa suomalaista tekemään rohkeita itsenäisiä päätöksiä oman työelämänsä käänteissä. 

Tarjoamme jäsenillemme mm. täyden palvelun Lakikaverin, joka auttaa työsuhdekiemuroissa. Hoidamme jäsenillemme vakuutuksia ja varmistamme, että heillä on parhaat eväät työelämässä kehittymiseen. Haluamme saada palvelumme entistä saavutettavammiksi ja tarvitsemme siihen kokeneen ja osaavan digitaalisten palveluiden kehittäjän ja tuottajan.

Sinulla tulisi olla kokemusta digitaalisten palveluiden määrittelystä ja luomisesta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Pystyt hahmottamaan arkkitehtuurin ja puhut sujuvasti tekkiä, mutta erityisesti halajat tuottaa palveluita, joita ihmiset haluavat käyttää. Mikäli olet ollut aktiivisesti mukana mobiilihankkeiden vetämisessä, se katsotaan plussaksi.

Tarjoamme paikkariippumattoman työympäristön, jossa osa työkavereista on Loimaalla, osa Turussa ja osa pääkaupunkiseudulla. Teemme palvelua Suomen suurimman kassan, Yleisen työttömyyskassan jäsenille, joten laatuvaatimukset, ympäristöt ja työyhteisö ovat huippuluokkaa. Työkokemuksesi on tärkeämpi kuin koulutuksesi. Ydintiimissämme on noin 10 superinnokasta tekijää ja YTK-yhteisöön kuuluu yli 200 osaajaa. 

Lähetä hakemuksesi Ilona Kankaalle [email protected] 17.6.2022 mennessä! Jos kaipaat lisätietoja, soita Ilonalle 6.6. klo 11-17 välillä numeroon 050 590 7853.

Linkki kyselyyn