Esportspelaajia

Pelaa reaktiopeliä ja testaa, pärjäisitkö kilpapelaajalle tai pelaajan äidille

Mikä äärimmäistä reaktionopeutta vaativa ammatti sinulle tulee mieleen ensimmäisenä? Reaktionopeutta tarvitaan - jopa vaaditaan monenlaisissakin ammateissa. Ilman räjähtävää reaktionopeutta formulakuski jää lähtöruutuun tai pikajuoksija telineisiin, kun muut viilettävät jo kaukana tavoittamattomissa. Pahimmillaan kyse on ihmishengistä, jollei autonkuljettaja ehdi reagoida ennen yllättävää estettä.

Reaktionopeus on elämän ja kuoleman kysymys myös toisenlaisessa ammatissa - joskin henkiin heräämisen mahdollisuus on paljon suurempi. Virtuaalielämä päättyy, jos vihollinen ehtii iskeä ensin tai kilpa-auto paiskautuu seinään. Puhutaan siis siitä, kun ammattina on esport!

Nyt pääsetkin testaamaan, olisiko sinusta esportspelaajaksi jopa ammattilaiseksi saakka! Pelaa reaktionopeuspeliä ja haasta ammattilaiset! Vai viekö ammattistriimaajan äiti pisteet kotiin?! Tehtävä ei ole helppo, mutta niinhän sitä ennen vanhaankin sanottiin, että vain harjoitus tekee eurheilijan ;) Lue lisää ammattipelaajien reaktioajoista ja nappaa vinkit, miten voit parantaa omaa reaktioaikaasi.

Mistä on kyse?

Reaktionopeuspeli on osa YTK-Yhdistyksen ja Kova Esportsin yhteistyötä Ammattina esport, jossa tutustutaan uudenlaiseen työelämään ja ammattiin yhden konkreettisen esimerkin kautta. Otamme selvää, mitä on e-urheilu ja sen tuomat ammatit, kuten kilpapelaaminen ja striimaaminen. Miksi esports on nyt kaikkien huulilla ja niin monen nuoren unelma ja haaveammatti? Minkälaista työtä se on ja mitä sillä voi tavoittaa? Entä mitä sitten, jos nopeus hiipuu, eikä jatkuva viihdyttäminen enää innosta?

Yhteistyön kohokohta tulee olemaan 6-osainen dokumenttisarja, jossa sukelletaan syvälle ammattistriimaaja Teemu "Spamned" Rissasen sekä kilpapelaaja Lauri "Pietola" Hietalan arkeen, työhön ja vapaa-aikaan sekä tavoitteisiin, haasteisiin ja unelmiin. Sarja tulee riisumaan esportsin aseista ja näyttämään, miten työtä tehdään intohimolla ja aitoina ihmisinä.

Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan 31.5. sivulla ammattinaesport.fi, joten ota jo nyt kaikki kanavamme seurantaasi ja tiedä, mistä pian puhutaan!

Tämän päivän hömpötys voi olla huomisen menestys!

Jos onnistut keräämään pelissä 100 pistettä 60 sekunnin aikana, pääset osallistumaan arvontaan! Arvonnan pääpalkintona kierroksella 26.5.-30.6.2021 on 200 euron arvoinen Gogift-superlahjakortti sekä 4 kpl 25 euron arvoisia lahjakortteja. Tutustu tästä arvonnan sääntöihin.

Tavoittele näitä:

  • Pietola 18 sekuntia
  • Spamned 46 sekuntia
  • Spamnedin äiti 54 sekuntia

Linkki kyselyyn