Joni Jaakkola

Parempaa oloa Kaisa ja Joni Jaakkolan hyvinvointiluennoilta

Ilmaisia hyvinvointiluentoja jäsenille! Vuoden 2022 aikana järjestimme yhteensä 8 webinaaria, joissa Kaisa ja Joni Jaakkola opastavat meitä parempaan hyvinvointiin ja työelämäkuntoon. Luennoilla saat vinkkejä, miten saat lisää virtaa, voimavaroja ja energiaa arkeen. Webinaarien tallenteet voit katsoa vaikka heti!

  Kaisa Jaakkolan webinaarit

  Kaisa Jaakkola Optimal Performance

  Jäsentemme toiveesta Kaisan luennoilla loka-marraskuussa syväsukellamme palautumiseen, parempaan uneen, joustavaan asenteeseen ja kestävän muutoksen ylläpitoon.

  1. Syväsukellus palautumiseen - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   Tiedätkö, mitä palautumisen aikana tapahtuu ja mitkä kaikki asiat siihen vaikuttavat? Moni ajattelee, että reipas treeni tai saunailta muutaman juoman kanssa palauttaa mukavasti. Todellisuudessa kuitenkin töistä irrottautuminen ja mukavien, rentouttavien asioiden tekeminen on vain osa palautumista. Tällä luennolla opit ymmärtämään palautumista syvällisemmin ja kuulet, miten terveellisten elämäntapojen lisäksi esimerkiksi ihmissuhteet, turvan kokemus, elinympäristö ja lapsuuden kokemukset vaikuttavat kykyymme palautua tässä hetkessä. 
  2. Paremmat unen taidot - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   ​​​​​​​"Hyvä uni rakennetaan päivällä", toteaa unilääkäri Henri Tuomilehto. Tällä luennolla kuulet, mitkä asiat vaikuttavat uneen ja miten voimme itse vaikuttaa hyvän unen mahdollisuuksiin. Uni on aliarvostetuin hyvinvoinnin, voimavarojen, hyvän mielen ja suorituskyvyn rakentaja. Luennon jälkeen tiedät, millaisilla yksinkertaisilla ja ilmaisilla keinoilla voit parantaa omaa untasi.
  3. Joustava suhde omaan hyvinvointiin - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   Viikot vedetään tiukkaa linjaa ja perjantaina repsahtaa – tunnistatko itsesi? Kun maanantai tulee, palataan ruotuun. Välillä on kausia kun koko hyvinvointiin ei jaksa kiinnittää huomiota, ja sitten jälleen tsempataan. Tasaisin väliajoin alkaa uusi kuuri tai dieetti. Todellisuudessa mustavalkoinen ajattelutapa hyvinvoinnista toimii harvalle. Tällä luennolla käsitellään joustavaa jämäkkyyttä ja viisaampia tapoja parantaa omaa hyvinvointia.
  4. Kestävän muutoksen ylläpito - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   Mitkä asiat elämässäsi ovat kaikkein tärkeimpiä? Mitä asioita priorisoit kalenterissasi? Kun puhutaan uusien tapojen luomisesta ja motivaation ylläpitämisestä on tärkeää, että muutokset ovat liitoksissa omiin arvoihisi. Arvoihin kiinnitetyt tavat lisäävät merkityksen kokemusta ja niiden ylläpito on helpompaa. Tällä luennolla opit, miten hyvinvointi pidetään mielessä ympäri vuoden – pikkuisen paremmin teoin!

  Näin katselet tallenteet:

  Joni Jaakkolan webinaarit

  Joni Jaakkola Optimal Performance

  Keväällä pitämillään luennoilla Joni antaa käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten teet elämäntaparemontin fiksummin. Tallenteet ovat katsottavissa 2022 loppuun asti.

  1. Unen ja palautumisen tärkeimmät kulmakivet - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!​​​​​​​Hyvälaatuinen ja riittävä yöuni on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin kulmakivistä. Kun hyvään uneen liittää mukaan valveillaoloajan voimavaroja edistävän palautumisen, syntyy hyvä työkalupakki kehon ja mielen "akkujen" lataamiseen. Luennolla opit, miten hyvä uni ja palautuminen syntyvät.
  2. Ravinnon ja syömisen tärkeimmät kulmakivet - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   Harva osa-alue hyvinvoinnissa herättää yhtä voimakkaita tunteita ja mielipiteitä kuin ravinto ja syöminen. Luennolla opit, mihin ravinnon osa-alueisiin sinun kannattaa panostaa, jotta se tuottaa rentoa ja tuloksekasta painonhallintaa, hyvää jaksamista ja energistä arkea.
  3. Treenin, liikunnan ja aktiivisuuden tärkeimmät kulmakivet - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!
   ​​​​​​​Modernissa maailmassa yksi hyvinvoinnin kulmakivistä - monipuolinen ja säännöllinen fyysinen aktiivisuus - jää helposti varsin matalalle määrälle ja laadulle.  Arjen hyvinvointi ei vaadi kilpaurheilijaksi muuttumista, vaan onnistuu yllättävän vähällä ponnistelulla. Luennolla opit, minkälaista liikuntaa me ihmiset tarvitsemme ja miten se onnistuu jokaisen arjessa.
  4. Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät? - Katso tallenne OMA+ -palvelussa!​​​​​​​
   ​​​​​​​Moni tuskailee ympäri vuoden sitä, että miksi kaikki se pään sisällä oleva tieto ravinnosta, liikunnasta ja palautumisesta ei siirry käytäntöön osaksi jokapäiväistä arjen tekemistä. Luennolla opit, miten rakennat toimivan arjen systeemin, jossa onnistuminen on mahdollisimman todennäköistä ja helppoa sekä opit tunnistamaan yleisimmät sudenkuopat onnistuneen muutoksen polulla. ​​​​​​
  Kaisa Jaakkola Optimal Performance

  Jäsenetuna saat hyvinvointivalmennusta arjen jaksamisen ja terveyden tueksi verkkovalmennusten pioneereilta. Optimal Performancen Joni ja Kaisa Jaakkola ovat rakentaneet innostavia ja muutoksiin kannustavia hyvinvointivalmennuksia Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Hyödynnä etusi ja tee kestävä elämäntaparemontti fiksummin!

  Et vielä jäsen? Liity nyt!


  Katso myös:


  päivitetty 30.11.

  Linkki kyselyyn