poika laskettelee kovaa vauhtia

Muista virkistävät ja hyvinvointia edistävät jäsenetusi myös talvilomalla!

Jäsenyyteesi kuuluu laaja ja monipuolinen valikoima jäsenetuja, joiden avulla virkistäytyminen on helppoa ja edullista – Muista siis hyödyntää edut niin lomalla kuin arkenakin! Oletko hotelli- tai kylpyläloman tarpeessa vai kaipaatko uutta motivaatiota kohentaa omaa vointia? Katso, mitä kaikkea tarjoamme sinulle hemmotteluun hotelleissa ja kylpylöissä, liikuntaan ja hyvinvointiin sekä vastuulliseen matkailuun!

Kehitämme jatkuvasti jäsenetujamme vastaamaan entistäkin paremmin jäsentemme tarpeita ja toiveita. Viime aikoina olemme saaneet tarjolle kaikenlaista uutta, hyödyllistä ja mukavaa niin paljon, että kokosimme sinulle ajankohtaisen muistilistan lukuisista rahanarvoisista eduistasi, jotka kuuluvat automaattisesti jäsenvuosimaksuusi.

Parempaa vointia sinulle ja läheisillesi

Vireyttä ja hyvää oloa laatuhotelleista ja kylpylöistä edullisesti

Haluamme auttaa sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi, jotta jaksaisit paremmin niin työssä kuin vapaalla. Muistathan siis lomia tai työmatkoja suunnitellessa, että käytössäsi on jäsenetuja kylpylöihin ja hotelleihin ympäri Suomen! Kelpaisiko pieni irtiotto arjesta vaikkapa Ikaalisten kylpylässä? Entä kiinnostaisiko kaupunkiloma Kämp Collection -luksushotellissa Helsingissä? Vai lähtisitkö nauttimaan Lapin talvesta, luonnosta ja rauhasta Santa's Hotels -kohteisiin tai Ylläkselle?

moottorikelkkasafari Lapissa

Nauti talvesta ja lomasta - hyödynnä jäsenetusi nyt!

Huolla kehoa ja mieltä!

Huolehdi sekä kehon että mielen hyvinvoinnista, niin pysyt paremmassa kunnossa ja säilytät tasapainon elämän eri alueilla haasteidenkin keskellä! Jäsentemme toiveesta olemme tänä vuonna panostaneet erityisesti uusiin hyvinvointia tukeviin etuihin, joiden avulla on helppo kohentaa työelämäkuntoa ja virtaa riittää silloin muuhunkin. Ota siis käyttöösi missä ja milloin vain hyödynnettävät ilmaiset liikuntaetusi kuten esimerkiksi Sportiven audiotreenit ja Yogaian hyvinvointivideot sekä mindfulness-kurssit tietoisuustaitojen ja rentoutumisen tueksi!​​​​​​​

Parempi kunto, virkeämpi mieli ja oikea ravinto parantavat oloasi niin vapaalla kuin työelämässäkin.

Vielä ehdit: Kokeile ilmaisia Sportive-audiotreenejä helmikuun ajan!

Sportiven hiki-ihanat maksuttomat audiotreenit sisältävät monipuolisia ja eripituisia harjoituksia perinteisiin lajeihin, kuten juoksuun, (sauva)kävelyyn, lihaskuntoon, mielen- ja kehonhuoltoon, motivaatioharjoitteluun ja pyöräilyyn - ne kaikki voit tehdä milloin ja missä tahansa mielipaikassasi. Kokeile vaikka YTK-Yhdistyksen omia, tehokkaita harjoituksia, kuten Hiki pintaan -kävelylenkkiä tai Tabata HIIT-hikijumppaa! 

Rekisteröidyttyäsi Sportiven käyttäjäksi, ovat kaikki audiotreenit käytettävissäsi maksutta helmikuun 2022 loppuun saakka. Sportive on saatavilla sovelluksena sekä IOS laitteille että Androidille.

nuori nainen hypähtää aurinkoisessa talvisessa maisemassa

Jäsentemme toiveesta olemme tänä vuonna panostaneet erityisesti uusiin hyvinvointia tukeviin etuihin, joiden avulla on helppo kohentaa työelämäkuntoa ja virtaa riittää silloin muuhunkin.

Matkusta turvallisesti ja vastuullisesti vuokra-autolla

Lähtisitkö mieluiten matkalle ilman huolta juna- tai bussiaikatauluista ja ahtaista kulkuvälineistä? Vai mietityttääkö oman auton kustannukset ja ympäristövaikutukset? Lähde turvalliselle ja vähäpäästöiselle matkalle Green Motion -vuokra-autolla ja hyödynnä uusi jäsenetusi −15 % päivän hinnoista Suomessa. Suurimman edun saat, kun teet varauksen hyvissä ajoin − toimi siis pian!

talvinen metsä ja tie lintuperspektiivistä

Hyödynnä etusi ympäristöystävälliseen autovuokraan myös talvilomilla!

Tämä kaikki ja paljon muuta vain 22 eurolla vuodessa

Jos et vielä ole jäsen, liity nyt!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn