mies juo kahvia ja katsoo ikkunasta ulos

Miten voit? Testaa terveytesi ja hyödynnä syksyn superetu Puhti-testeihin!

Yksi uusista hyvinvoinnin jäseneduistasi on Puhti-terveystarkastus, joka kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Syksyn ja arjen aherruksen tueksi tarjoamme sinulle –20 % superedun kaikista Puhti-testipaketeista 29.9.–16.10. Lue lisää ja tilaa nyt!

Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka jaksamme arjessa, työssä ja urheillessa. Esimerkiksi vitamiinitasot ja rautavarastot voivat vaikuttaa jaksamiseen. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyvät arvot yhdellä mittauskerralla.

Puhti on palvelu, jonka kautta voit tilata laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Puhti-terveystarkastuksessa on mukana 30 mittaria: täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Saatavilla myös muita kattavia tutkimuspaketteja.

Näin hyödynnät etusi:

  1. Kirjaudu OMA+ -palveluun ja ota talteen etukoodisi.
  2. Tee tilaus Puhdin verkkosivuilta www.puhti.fi ennen näytteenottoon menoa.
  3. Lisää valitsemasi testipaketti ostoskoriin, syötä etukoodisi kohtaan “Lisää lahjakortti tai koodi” ja siirry tilaamaan.

Puhti lyhyesti:

  • Kaikki tutkimukset ilman lähetettä.
  • Näytteenotossa voit käydä Mehiläisen laboratorioissa ympäri Suomen.
  • Testit analysoidaan Suomessa.
  • Tulokset saat nopeasti, yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.
  • Puhdin tulosraportti on selkeä ja helppolukuinen. Tulokset esitetään myös visuaalisesti viitearvoihin vertailtuna. Tulosraportilta löydät myös paljon lisätietoa oman terveyden ja jaksamisen edistämiseksi.
  • Tarvittaessa lääkärin tai hoitajan neuvonnan voi tilata erillisenä palveluna tulosraportilta.

Puhti-testit ovat osa #työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta, jossa tarjoamme sinulle käytännöllisiä vinkkejä ja työkaluja kestävään muutokseen ja hyvinvointiin.

Muista, että käytössäsi on myös jatkuva  –15 % jäsenetu Puhdin tutkimuksiin!


Sinua voisi kiinnostaa myös

Linkki kyselyyn