LinkedIn webinaari II osa verkostot postaukset

Miten verkostoitua ja tehdä toimivia postauksia LinkedIn:ssä? Osallistu 18.9. webinaariin ja opi lisää!

Ilmoittaudu jo nyt mukaan LinkedIn-webinaarikokonaisuuden II-osaan, jossa opit lisää LinkedInin sosiaalisesta puolesta, verkostojen merkityksestä ja aktiivisuudesta.

LinkedInin täydestä optimoinnista ja käytöstä on kaikille hyötyä

Jatkowebinaarissamme opit lisää LinkedInin pyhästä kolminaisuudesta: profiilista, verkostosta ja aktiivisuudesta sekä perehdyt asiantuntija Pipsa Aron johdolla LinkedInin sosiaaliseen puoleen.

Webinaari järjestetään perjantaina 18.9.2020 klo 9.00-10.30.​

LinkedIn II -webinaarissa opit:

  • vinkkejä verkoston kasvattamiseen​
  • postausten (ja artikkelien) teknisyydestä ja algoritmeistä – ne ovat se LinkedInin varsinainen hyöty (ja monelle se haasteellisin)
  • miten tehdään toimivia postauksia

Kenelle tämä koulutus on tarkoitettu?

Kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet LinkedInin hyödyntämisestä.

Miten webinaariin osallistutaan?

Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa, johon kirjaudutaan jäsennumerolla. Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeestä.

Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi. Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea.

Mitä jos et pääse mukaan livenä? Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan webinaarin jälkeen.

Pipsa Aro pipsa.fi LinkedIn-webinaari kouluttaja

Kouluttajasta:
​​​​​​​Pipsa Aro on LinkedInin superkäyttäjä viimeisen +3 vuoden ajalta. Hän käyttää LinkedIniä päivittäin, on saanut sitä kautta työmahdollisuuksia, työtarjouksia, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja valtavan verkoston. Hän on jakanut LinkedIn-osaamistaan jo sadoille muille, ja hyvin tuloksin! Vinkit ja tsempit ovat toimiviksi todistettu. Voit tutustua Pipsaan paremmin hänen nettisivuiltaan: pipsa.fi.

Tutustu myös muihin webinaareihin!

LinkedIn-webinaarikokonaisuuden I-osassa opimme valjastamaan LinkedIn-profiilin työnhakuun, klikkaa tallenteeseen 11.9. klo 23.59 asti OMA+:ssa!

Syksyn aikana luvassa lisää webinaareja myös muista aiheista, lue lisää!

Linkki kyselyyn