Joni Jaakkola Optimal Performance

Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät? Nappaa Joni Jaakkolan vinkit ilmaisessa webinaarissa!

Moni tuskailee, miksei kaikki se pään sisällä oleva tieto ravinnosta, liikunnasta ja palautumisesta siirry käytäntöön osaksi jokapäiväistä arjen tekemistä. Tai jos siirtyy, niin maksimissaan 2-3 viikoksi, kunnes koemme, että "motivaatio loppuu", "selkäranka katkeaa" tai "itsekurilihas väsyy". Tule mukaan hyvinvointialan moniottelijan Joni Jaakkolan luennolle 3.3.2022 klo 15 oppimaan, miten rakennat toimivan arjen systeemin, jossa onnistuminen on mahdollisimman todennäköistä ja helppoa!

Oletko koittanut päästä hyvään kuntoon, mutta aloitettu uusi elämä, ryhtiliike, kuntokuuri tai painonpudotusprojekti tyssää aina muutaman viikon jälkeen? Tällä luennolla Joni opastaa sinut kestävän muutoksen tekemiseen ja hyvinvointia tukevien tapojen ylläpitämiseen.

Klikkaa OMA+ -palvelun Ajankohtaista-osioon, josta löydät ilmoittautumislinkin helpoiten.

 1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+ -palvelussa!
  Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin. Tarkistathan myös roskapostikansion. Laita webinaari ja muistutus kalenteriisi.
 2. Osallistumislinkillä pääset webinaariin suoraan selaimesta tai mobiililaitteella. Suosittelemme ilmoittautumiseen ja webinaariin osallistumiseen selaimeksi joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Varmistathan, että internetyhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat.
 3. Mitä jos et pääse mukaan livenä?
  Tallenne on katsottavissa vuoden 2022 loppuun OMA+:ssa (Webinaarit ja koulutukset - Tallenteet - Hyvinvointi).

YTK-Yhdistyksen tietosuojaseloste | Optimal Performance tietosuojaseloste

Optimal Performance -luennot ovat osa #työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta. Luentojen teemat ovat:

 • Uni ja palautuminen
 • Ravinto ja syöminen
 • Liikunta ja aktiivisuus
 • Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?

Luennoilla sinua valmentavat Optimal Performance -valmennusyrityksen perustajat, hyvinvointialan moniottelijat ja onnistuneista elämäntaparemonteista intohimoisesti kiinnostuneet Kaisa ja Joni Jaakkola.

Vuoden ensimmäiset neljä luentoa tammi-maaliskuussa vetää Joni Jaakkola. Järjestämme syksyllä neljä luentoa lisää, ja silloin kuullaan myös Kaisa Jaakkolaa. Kukin luento kestää noin tunnin.  

Lue lisää Optimal Performance -valmennuksista jäsenillemme!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn