Joni Jaakkola Optimal Performance

Miten lisätä liikuntaa ja aktiivisuutta arkeen? Tule kuulemaan Joni Jaakkolan vinkit ilmaiseen webinaariin!

Modernissa maailmassa yksi hyvinvoinnin kulmakivistä - monipuolinen ja säännöllinen fyysinen aktiivisuus - jää helposti varsin matalalle määrälle ja laadulle. Ilmoittaudu nyt Joni Jaakkolan luennolle: Treenin, liikunnan ja aktiivisuuden tärkeimmät kulmakivet torstaina 17.2. klo 15!

Kiireen keskellä liikumme kulkuvälineillä ovelta ovelle, istumme työpäivän näyttöpäätteen äärellä eikä arjen pyöritys juuri vaadi keholtamme ponnisteluja. Tällöin fyysinen kuntomme rapistuu, joka taas vaikuttaa siihen, miten kuormittavalta arki meille tuntuu sekä kykyymme palautua.

Arjen hyvinvointi ja aktiivisuus ei kuitenkaan vaadi kilpaurheilijaksi muuttumista, vaan onnistuu yllättävän vähällä ponnistelulla. Tule luennolle mukaan kuuntelemaan minkälaista liikuntaa me ihmiset tarvitsemme ja miten se onnistuu myös jokaisen arjessa!

Löydät ilmoittautumisen OMA+ > Webinaarit ja koulutukset > Live-webinaarit > Optimal Performance -verkkoluennot energisempään arkeen

YTK-Yhdistyksen tietosuojaseloste | Optimal Performance tietosuojaseloste

 1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+ -palvelussa!
  Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin. Tarkistathan myös roskapostikansion. Laita webinaari ja muistutus kalenteriisi.
 2. Osallistumislinkillä pääset webinaariin suoraan selaimesta tai mobiililaitteella. Suosittelemme ilmoittautumiseen ja webinaariin osallistumiseen selaimeksi joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Varmistathan, että internetyhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat.
 3. Mitä jos et pääse mukaan livenä?
  Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden 2022 loppuun.

Optimal Performance -luennot ovat osa #työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta. Luentojen teemat ovat:

 • 20.1.2022 klo 9 Uni ja palautuminen
 • 3.2.2022 klo 9 Ravinto ja syöminen
 • 17.2.2022 klo 15 Liikunta ja aktiivisuus
 • 3.3.2022 klo 15 Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?

Luennoilla sinua valmentavat Optimal Performance -valmennusyrityksen perustajat, hyvinvointialan moniottelijat ja onnistuneista elämäntaparemonteista intohimoisesti kiinnostuneet Kaisa ja Joni Jaakkola. Vuoden ensimmäiset neljä luentoa tammi-maaliskuussa vetää Joni Jaakkola. Järjestämme syksyllä neljä luentoa lisää, ja silloin kuullaan myös Kaisa Jaakkolaa. Kukin luento kestää noin tunnin. 

Lue lisää Optimal Performance -valmennuksista jäsenillemme!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn