Hymyilevä nainen istuu kannettavan tietokoneen edessä.

Miten hyödynnät LinkedIn-profiilia työnhaussa? Tule oppimaan 4.9. webinaariin!

Miten rakentaa houkutteleva LinkedIn-profiili? Kuinka erottautua edukseen muista LinkedInin käyttäjistä? Tule mukaan kuulemaan LinkedIn-guru Pipsa Aron oppeja siitä, kuinka hyödyntää LinkedIn-profiiliasi työnhaussa!

LinkedInin täydestä optimoinnista ja käytöstä on kaikille hyötyä

Perjantain webinaarissamme opit kaiken oleellisen siitä, kuinka saada LinkedInisi parhaaseen mahdolliseen iskuun, olit sitten työnhaussa (avoimesti tai piilossa) tai jo työsuhteessa. Asiantuntijan neuvot jäsenille kertoo LinkedIn-legenda ja työnhaun mentori Pipsa Aro.

Webinaari järjestetään perjantaina 4.9.2020 klo 9.00-10.30. Opit LinkedInin perustoiminnot ja saat vinkkejä, kuinka hyödyntää profiiliasi työnhaussa tehokkaasti.

LinkedIn I -webinaarissa opit:

  • perustamaan oman LinkedIn-tilisi, jos sellaista ei vielä ole
  • täyttämään LinkedIn-profiilisi tavoitteellisesti
  • kuinka hakukoneoptimoida profiili jäädäksesi rekrytoijien haaviin
  • ja paljon muuta!

Kenelle tämä koulutus on tarkoitettu?

YTK-Yhdistyksen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet LinkedInistä, käyttävät sitä jo sekä vasta sinne liittymistä harkitseville jäsenille.

Miten webinaariin osallistutaan?

Jäsen, ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa. Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeestä.

Ilmoittautuessa muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit, jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea.

Mitä jos et pääse mukaan livenä? Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan webinaarin jälkeen.

Pipsa Aro pipsa.fi LinkedIn-webinaari kouluttaja

Kouluttajasta:
​​​​​​​Pipsa Aro on LinkedInin superkäyttäjä viimeisen +3 vuoden ajalta. Hän käyttää LinkedIniä päivittäin, on saanut sitä kautta työmahdollisuuksia, työtarjouksia, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja valtavan verkoston. Hän on jakanut LinkedIn-osaamistaan jo sadoille muille, ja hyvin tuloksin! Vinkit ja tsempit ovat toimiviksi todistettu. Voit tutustua Pipsaan paremmin hänen nettisivuiltaan: pipsa.fi.

Lisää luvassa!

Perjantaina 18.9.2020 järjestetään Pipsan webinaarikokonaisuuden toinen osa LinkedIn II, jossa opit lisää LinkedInin sosiaalisesta puolesta: verkostoista ja aktiivisuuden merkityksestä. Tähänkin webinaariin pääset jo ilmoittautumaan tästä!

Syksyn aikana luvassa lisää webinaareja myös muista aiheista, lue lisää!

Linkki kyselyyn