aikuisen miehen ja naisen kädet yhdessä vastakkain pöytää vasten

Mitä jokaisen tulisi tietää testamenteista ja edunvalvonnasta? Juristi kertoo ilmaisessa webinaarissa - tule mukaan!

Oletko ajatellut, että teet testamentin ja edunvalvontavaltakirjan "sitten joskus"? Niin moni muukin, mutta paras aika niille on ennemmin kuin myöhemmin. Tule mukaan ilmaiseen webinaariin, jossa juristit kertovat, miksi jokaisen kannattaa hoitaa ne ajoissa kuntoon ja miten laadukkailla asiakirjoilla voit välttää yleisimmät sudenkuopat!

Kuka sinusta huolehtii, jos et enää itse siihen kykene? Tai mitä kerryttämällesi varallisuudelle tapahtuu kuolemasi jälkeen? Edunvalvontavaltakirjan ja testamentin laatiminen jää monesti viimetippaan tai jopa kokonaan tekemättä. Paras aika omien ja läheistesi etujen varmistamiselle on nyt.

Tervetuloa webinaareihimme kuulemaan lisää juristien vinkkejä näiden tärkeiden asiakirjojen laatimisesta:

 • ke 18.5. klo 17.30 Testamentit ja jäämistösuunnittelu -webinaari
  Puhujana asianajaja Pirjo Mäkelä, Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

 • to 19.5. klo 17.30 Edunvalvontavaltakirjat-webinaari
  Puhujina asianajaja, varatuomari Teija Saraste, Asianajotoimisto Tempo Oy sekä asianajaja Juha Teperi, Asianajotoimisto Teperi & Co Oy

Ilmoittaudu mukaan OMA+ -palvelussa! Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää myös ennakkokysymyksiä juristeille - pyrimme vastaamaan näihin webinaarin aikana.

Aiheisiin voit tutustua myös OMA+ -palvelussa katsomalla lyhyet videot kohdasta Webinaarit ja koulutukset.

”Edunvalvontavaltakirja on tärkeä olla olemassa iästä riippumatta, esimerkiksi vaikean vammautumisen, vakavan sairauden tai varhaisen muistisairauden sattuessa. Näitä ei kukaan odota itselleen tapahtuvan tai edes tahtoisi miettiä, mutta tosiasiassa emme voi tietää, mitä elämä itse kullekin tuo eteen”, sanoo asianajaja Teija Saraste. Oikein ja huolella laadittu testamentti taas turvaa kaikkein läheisimpien elämän. 

Näin osallistut webinaariin:

 • Ilmoittaudu webinaariin YTK-Yhdistyksen jäsenten OMA+ -palvelussa!
  Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostikansion.
 • Avaa sähköpostitse saamasi vahvistusviesti ja klikkaa osallistumislinkkiä, josta pääset mukaan webinaariin suoraan nettiselaimesta tai mobiililaitteella.
  Suosittelemme ilmoittautumiseen ja webinaariin osallistumiseen selaimeksi joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Varmistathan, että internetyhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat.
 • Lue viestit ja ohjeet huolella, toimi niiden mukaan ja nauti webinaarista!
 • Mitä jos et pääse mukaan livenä?
  Lyhyet infovideot aiheista ovat katsottavissa OMA+:ssa kohdassa Webinaarit ja koulutukset. Webinaarien jälkeen myös tallenteet tulevat katsottaviksi.

Uusi jäsenetu turvaksi tulevaan

Edunvalvontavaltakirja ja testamentti mielletään usein ikäihmisten asiakirjoiksi. Älä kuitenkaan jätä näitä viimetippaan, vaan huolehdi eduistasi hyvän sään aikana ja varaudu tulevaan jo nyt!

Hyödynnä uusi jäsenetusi: edunvalvontavaltakirja ja testamentti jopa -20 %!

 • Edunvalvontavaltakirja alk. 250 € (sis. alv.) 
 • Testamentti alk. 400 € (sis. alv.)

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat nyt OpusLex -asianajoverkoston kokeneiden juristien laatimat edunvalvontavaltakirjat ja/tai testamentit edulliseen jäsenetuhintaan (säästösi jopa 20 % asianajotoimistojen normaalihinnoista).

Lue lisää ja hyödynnä uusi jäsenetusi!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn