Minä olen messut.

Tule hyvinvointimessuille verkossa ja lunasta liput nyt jäsenetuhintaan

Haluaisitko uuden vuoden alkuun lisää eväitä hyvinvoinnin tukemiseen? Nyt se on helppoa, kun osallistut Minä olen -hyvinvointimessuille turvallisesti vaikka omalta kotisohvalta käsin. Lue lisää ja nappaa liput jäsenetuhintaan!

Minä Olen -messut 2021 on verkossa 13.2. järjestettävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suurtapahtuma. Messuilla esiintyy lähes 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa puhujaa, joiden luennot käsittelevät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueita. Pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja omalta kotisohvaltasi liittyen kehoon, mieleen, henkeen ja ravintoon.

Viime ajat ovat olleet monille erityisen kuormittavia. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ihmisten hyvinvointia ja jaksamista tarjoamalla mahdollisuuden ostaa vuoden 2021 Minä Olen -messujen liput jäsenetuhintaan.

Hae etukoodisi OMA+-palvelusta!

Valittavanasi on seuraavat liput:

 1. Messulippu etuhintaan 17,40 € (norm. 29 €)
  Messulippu oikeuttaa sisäänpääsyn virtuaalimessualustalle, jossa pääset seuraamaan luentoja neljässä eri salissa. Luentotallenteet ovat katseltavissa 14.2.2021 asti.
 2. Messulippu+ etuhintaan 29,34 € (norm. 48,90 €)
  Messulippu+ oikeuttaa sisäänpääsyn virtuaalimessualustalle, jossa pääset seuraamaan luentoja neljässä eri salissa. Luentotallenteet ovat katseltavissa 31.12.2021 asti. Tallenteiden katselu 14.2.2021 jälkeen vaatii kirjautumisen Minäolen.fi sivustolle.

Alennuskoodit ovat voimassa 12.2. klo 12 asti. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin eikä aiemmin ostettuihin lippuihin.

Etu on henkilökohtainen ja oikeuttaa alennukseen yhden lipun osalta. Osta liput osoitteesta: www.minaolenmessut.fi/ostaliput ja syötä etukoodisi kuponkikoodille varattuun kohtaan.

Messuilla puhumassa muun muassa:

 • psykologi Satu Lähteenkorva (Terveesti tasapainossa – Mitä se on?)
 • johtamisen valmentaja Isa Merikallio (Jaksaa, jaksaa – suorituselämästä merkityselämään)
 • tohtoriveljekset Harri ja Ilkka Virolainen (Vapauta tukahdutetut tunteet)
 • itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki (Saa mitä haluat – Oman elämän suunnitteleminen)
 • funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinonen (Suolisto – onnellisuuden ja terveyden kehto?)
 • kirjailija ja mediayrittäjä Taru Tammikallio (Toteuta ammatilliset unelmasi ja luo ura, jossa loistat omana itsenäsi)
 • terapeutti Miia Moisio (Masentuneen ihmisen mielenmaisema).

Näiden lisäksi messuilla esiintyy yli 30 muuta toinen toistaan inspiroivampaa luennoitsijaa, joihin pääset tutustumaan osoitteessa www.minaolenmessut.fi/luennoitsijat2021.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Viisas Elämä -kustantamo, Hidasta elämää -hyvinvointiverkkomedia sekä Kirkko Helsingissä.

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta www.minaolenmessut.fi.

Linkki kyselyyn