YTK-yhdistys jäsenetu mindfulness korona-arki

Me selviämme tästä yhdessä – tukea lapsiperheiden korona-arkeen

Koronan mukanaan tuomat haasteet ovat iskeneet kovaa monen perheen arkeen. Normaalit rutiinit ovat rikkoutuneet ja on pitänyt löytää uusia tapoja jatkaa elämää niin normaalisti kuin mahdollista. Tietoisuus- ja tunnetaidot voivat tutkitusti tukea hyvinvointiamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja auttaa niin aikuisia kuin lapsiakin rauhoittumaan ja keskittymään. Kokeile mindfulnessia – tarjoamme YTK-Yhdistyksen jäsenille ilmaisen oppaan ja harjoitukset!

Poikkeusolojen epävarmuus ja muutokset kuormittavat erityisesti pikkulapsiperheitä, joissa tutut rutiinit ovat toimivan päivärytmin ja perusturvallisuuden tunteen perusta. Monet vanhemmat ovat ymmärrettävästi kuormittuneet oman työnsä ohessa lastenhoidosta, etäkoulusta ja harrastuksien korvaamisesta. Luonnollisesti tämä vaikuttaa myös lapsiin. Sanotaan, että meissä kaikissa asuu pieni lapsi, joten tietyt rutiinit ja rauhoittumiskeinot ovat hyväksi myös meille aikuisille. Vielä parempi, jos pystymme harjoittelemaan ja luomaan niitä yhdessä lastemme kanssa!  

Hyödynnä erikoisetumme perheesi hyvinvointiin 

Haluamme tarjota kaikille täysjäsenillemme hyvinvoinnin tukemiseen työkaluksi ilmaisen mindfulness-, tietoisuus- ja tunnetaito-oppaan ääniharjoituksineen. Materiaali sopii koko perheen käyttöön, kaikille lasten kanssa työskenteleville, kouluille, päiväkodeille ja muuten vain hyvinvoinnista kiinnostuneille. 

Kokeile harjoituksia omaan tahtiisi, vaikka tauottamaan etätyöpäiviä, päivän mittaan pieniin yhteisiin rauhoittumishetkiin tai illalla nukkumaan käydessä. Tietoisuus- ja tunnetaitojen harjoittelun avulla voimme selvitä yhdessä paremmin työn ja muun elämän yhteensovittamisesta näissä elämän yllättävissäkin käänteissä – olemme tukenasi!  

Valoa onneksi näkyy jo tunnelin päässä, kun asteittain ja rajoituksia noudattaen liikumme kohti kesää ja sopeudumme jatkuvaan muutokseen. Pidetään yhdessä huolta toistemme hyvinvoinnista! 

Kirjaudu OMA+:ssaan lunastamaan jäsenetusi! 

Lue lisää Mindfulness-materiaalista blogistamme! 

Linkki kyselyyn