YTK-Yhdistyksen #Minussa on mahdollisuuksia-stipendi.

Mahdollisuus-stipendien saajat on valittu: YTK-Yhdistys tukee 10 000 eurolla jäsentensä potentiaalin kehittämistä

YTK-Yhdistyksen #MinussaOnMahdollisuuksia -stipendihaun voittajat on valittu. Mahdollisuuksien päivänä 18.9.2019 alkanut stipendihaku on ollut käynnissä kuluneen syksyn. YTK-Yhdistys jakaa jäsenilleen 10 000 euron arvosta stipendejä oman osaamisen kehittämiseen tai ylläpitoon liittyviin opintoihin, joiden tarkoituksena on lisätä työnsaantimahdollisuuksia tai pärjäämistä nykyisessä työssä.

”Hakemuksia tuli huikea määrä, yli 800 kappaletta, ja niihin oli todella panostettu. Raadillamme oli siis luonnollisesti vaikea tehtävä, mutta ennen kaikkea halusimme tukea ihmisten potentiaalia monipuolisesti erilaisista lähtökohdista”, kertoo YTK-Yhdistyksen asiakas- ja viestintäjohtaja Ilona Kangas.  

Erityisesti Kangas iloitsee siitä, miten perusteellisesti hakijat olivat omaa osaamistaan ja kehitystään pohtineet ja osasivat konkreettisesti kuvata, millaista osaamista uudet mahdollisuudet vaativat.  

12 tarinaa eri aloilta 

Yhteensä #MinussaOnMahdollisuuksia-stipendejä jaettiin 12 eri henkilölle, 12 eri alalle sosiaalityöstä tutkijan ja asentajan tehtäviin. Stipendejä annettiin esimerkiksi täydennyskursseihin tukemaan alanvaihtoa tai hyppäystä harrastuksesta ammattiin sekä konkreettisten uusien taitojen oppimiseen auttamaan työllistymisessä tai laajentamaan mahdollisuuksia nykyisessä työssä.  

”Työelämään mahtuu monenlaisia polkuja ja välillä risteyksiä tai ojiakin ylitettäväksi. Haluamme olla juuri näissä taitekohdissa tukena ja auttaa ihmisiä löytämään oman suunnan”, summaa Kangas.   

Lisätietoja: 
Asiakkuus- ja viestintäjohtaja  
Ilona Kangas 
[email protected] 
p. 050 590 7853 

Linkki kyselyyn