mies tasapainoilee talvisessa maisemassa

Lupasitko sinäkin liikaa uuden vuoden alkajaisiksi? Tee kestävä muutos fiksusti!

Uusi vuosi, uudet kujeet. Kyllästyttääkö klisee? Lipsuitko jo lupauksestasi? Monet asiat ympärillämme haastavat meitä muutoksessa. Uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita, koronarajoituksia, etätöitä, ylitöitä, ei töitä, jatkuvaa epävarmuutta. Miten kaiken tämän keskellä kohentaa omaa hyvinvointia ja tehdä muutos, joka myös kestää? Tule mukaan FiksuStartti-kurssille Optimal Performancen Joni Jaakkolan valmennettavaksi!

Oletko koittanut päästä hyvään kuntoon, mutta aloitettu uusi elämä, ryhtiliike, kuntokuuri tai painonpudotusprojekti tyssää aina muutaman viikon jälkeen?

FiksuStartti 2.0 -verkkokurssi on rakennettu täsmäavuksi juuri tällaiseen tilanteeseen.

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat verkkokurssin hintaan 39 € (norm. 79 €). Hyödynnä siis jäsenetusi ja tee kestävä elämäntaparemontti fiksummin: Tule FiksuStartti-verkkokurssille!

Joni Jaakkola Optimal Performance

FiksuStartti-kurssilta saat hyvinvointivalmennusta arjen jaksamisen ja terveyden tueksi hyvinvointi- ja verkkovalmennusten pioneerilta ja "moniottelijalta", Optimal Performancen Joni Jaakkolalta, joka on rakentanut innostavia ja muutoksiin kannustavia hyvinvointivalmennuksia Suomessa jo yli 10 vuoden ajan.​​​​​​

FiksuStartti-verkkokurssilla

 • pääset kiinni treeni-, ravinto- ja palautumismetodeihin, joita on happotestattu elävässä elämässä yli kymmenen vuoden ajan
 • saat käyttöösi keinot, jotka ovat ylläpidettävissä ympäri vuoden ilman ilman kohtuutonta vaivaa
 • tavoitteena on, että hyvinvoinnin tavat automatisoituvat arkeesi aivan kuten hammaspesu!

Lisätietoa verkkokurssista sekä linkin etuhintaisen kurssin lunastamiseen saat OMA+:n kautta.

FiksuStartti-valmennus on osa Työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta, jossa tarjoamme jäsenillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden oman hyvinvoinnin ja työelämäkunnon kohentamiseen kestävällä tavalla.

Tule kanssamme tekemään tavaksi tottumuksia, jotka auttavat sinua voimaan paremmin niin työssä kuin vapaalla.

Tässä simppelit stepit #työelämäkuntoon2022: 

 1. Ymmärrä! 
  Aloita Puhti-terveystarkastuksesta. Sen avulla ymmärrät, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Uuden vuoden kunniaksi tarjoamme sinulle –20 % superedun kaikista Puhti-testipaketeista 31.1.2022 asti. Puhti-edun löydät OMA+:staLue lisää ja tilaa nyt!
 2. Opettele! 
  Osallistu ilmaiseksi Joni Jaakkolan Optimal Performance –luennoille, joilla opit keinoja parempaan uneen ja palautumiseen (20.1.), ravintoon ja syömiseen (3.2.), liikuntaan ja aktiivisuuteen (17.2.) sekä kestäviin tuloksiin (3.3.). Lue lisää alta ja laita päivät nyt kalenteriisi. Ilmoittaudu ensimmäiselle verkkoluennolle OMA+:ssa! 
 3. Tee tapoja! 
  Muutos ei synny muuttamalla, vaan tekemällä uusista opeista tapoja. Klikkaa mukaan FiksuStartti-kurssille! Hyödynnä myös muut hyvinvoinnin jäsenetusi, sekä ilmaiset Yogaian videot ja Ceeston mindfulness-kurssit

Tutustu ja hyödynnä kaikki #työelämäkuntoon-kokonaisuuden työkalut!


Linkki kyselyyn