syksyn 2022 rekrykiertue ilmoittautuminen

Löydä oman alan työ kevään rekrytapahtumista ja uudesta työnhakupalvelusta!

Haetko töitä kiinteistöpalvelu-, puhtaanapito-, rakennus-, logistiikka- tai teollisuusalalta? Tule mukaan kevään rekrytointitapahtumiin ympäri Suomen ja löydä työ omalta alalta ja alueelta! Osallistumalla hoidat samalla myös työnhakuvelvoitteesi. Lisäksi pääset ensimmäisten joukossa mukaan uuteen maksuttomaan työnhakupalveluun, jossa voit hakea töitä yhdellä klikkauksella. Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumiin!

Toiveissa työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka? Haluamme edistää jäsentemme työllistymistä monin erilaisin tavoin ja siksi kutsumme sinut mukaan kevään 2023 rekrytointikiertueelle, erityisesti jos olet kiinteistöpalvelu-, rakennus-, logistiikka- tai teollisuusalan työnhakija tai opiskelija.

Syksyllä 2022 alkaneet rekrytointitapahtumat saavat jatkoa ja kevään aikana tapahtumia järjestetään muun muassa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Seinäjoella ja Kuopiossa. 

Tarkemmat aikataulut ja kaupungit löydät rekrytointikiertueen kotisivuilta.​​​​​​​

Rekrytointitapahtumat järjestää Vastuu Group ja tapahtumissa mukana on mukana tunnettuja työnhaku- ja työelämäpalveluita sekä työnantajia, kuten Barona, Bolt.Works, Folka, Eezy, Oikotie, Jobly, Rekrytointi.com, Adecco ja Sihti.

Syksyn rekrytointikiertueen aikana useat työnhakijat löysivät itselleen töitä  rekrytointitapahtumien kautta

”On mukavaa, että yhdellä hakemuksella voi hakea moneen eri yritykseen. Luotettava Työntekijä -palvelu helpottaa omasta osaamisesta kertomista ja kiva, että palvelu suosittelee työpaikkoja, jotka vastaavat meidän omaa osaamista”, sanovat Helsingin kaupungintalolla rekrytointitapahtumassa käyneet Wili ja Lazaro.

Lue Helsingin rekrytapahtuman tunnelmista! 

luotettava työntekijä työnhakupalvelu

Rekrykiertueella pääset ensimmäisten joukossa mukaan uuteen maksuttomaan työnhakupalveluun, jossa voit hakea töitä yhdellä klikkauksella!

Löydä oman alasi työelämäpalvelut ja työpaikat

Haluamme kannustaa sinua tutustumaan myös maksuttomaan Luotettava Työntekijä -palveluun, joka auttaa:

  • alan opiskelijoita ja työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa
  • luomaan digitaalisen ansioluettelon
  • jakamaan osaajaprofiilin erilaisiin työelämäpalveluihin
  • löytämään oman alan työ-, oppisopimus- ja koulutussopimuspaikkoja.

Kokoa helposti yhteen palveluun kaikki osaamisesi

Luotettava Työntekijä -palvelu on ensimmäinen työnhakupalvelu, joka mahdollistaa työnhakijoille ja opiskelijoille omien koulutustietojen, kurssien, osaamismerkkien, pätevyyksien ja lupien tuomisen omaan osaajaprofiilin erilaisista rekistereistä. Vastuu Groupin tarjoama maksuton palvelu julkaistiin kaikkien työnhakijoiden käyttöön joulukuussa 2022.

Lue lisää uudenlaisesta työnhausta yhdellä klikkauksella!

Seuraa somessa #Luotettavatyöntekijä #rekrykiertue #kohtaanto

Vastuu Group logo

Vastuu Groupin maksuton Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa alan opiskelijoita ja työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa sekä luomaan digitaalisen ansioluettelon.


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Työnhakuvinkkejä

Hyödyllisiä koulutuksia aiheesta löydät työelämän verkkokoulutuskirjastosta, jonka tarjoamme jäsenillemme veloituksetta yhteistyössä Eduhousen kanssa.

Katso vinkit tehokkaaseen työnhakuun ja laadi hyvä CV!

Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo käyttäjä, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin yllä olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen OMA+-palvelussa (Webinaarit ja koulutukset).

Ilmoittaudu mukaan työnhakuvalmennukseen!
Jäsenemme saavat lisäksi veloituksetta yksilöllisen Työnhaun verkkovalmennuksen, jossa opit mm. tekemään CV:n ja työhakemuksen ja tunnistamaan omaa osaamistasi.

Oletko työtön työnhakija tai lomautettu? Lue lisää vinkkejä työnhakuun!

Vaatimattomuus ei kaunista: 5+1 syytä, miksi oma osaaminen kannattaa tehdä näkyväksi

päivitetty 9.1.2023

Linkki kyselyyn