lisää hyvinvointia arkeen liikunta metsä kävely keho ja mieli

Lisää hyvinvointia, katso vinkit!

Muista, että jäsenyyteesi kuuluu myös liuta hyvinvointia tukevia jäsenetuja! Valikoimassa on monipuolisia palveluja kehon- ja mielen hyvinvointiin. Tarjoamme jäsenillemme esimerkiksi kaikki Yogaian nettitreenit puoleen hintaan! Lue lisää, miten lisätä hyvinvointia joustavasti ja helposti - olitpa sitten lomalla tai töissä!

Miten lisätä omaa hyvinvointia?

Oman hyvinvoinnin parantaminen voi joskus vaikuttaa haastavalta, mutta pienillä muutoksilla on monesti iso vaikutus. Älä siis odota hetkeä, jolloin sinulla on energiaa ja motivaatiota isoon muutokseen. Tärkeintä on, että aloitat itsellesi sopivalla tavalla ja tahdilla - silloin jatkaminen on helpompaa!

  • Aloita pienestä ja itsellesi sopivasta rentoutumis-, liikunta- tai mietiskelyhetkestä. Mikä tuntuu sopivalle juuri sinulle, juuri nyt? Pienistä puroista syntyy suuri virta ja voit huomata motivaatiosi kasvavan.
  • Pyri lisäämään päivääsi tai viikkoosi pienikin hetki säännöllisesti. Esimerkiksi jooga, meditointi tai tietoinen läsnäolo irrottavat mielesi tehokkaasti arjen kiireistä.
  • Yhdistä harjoituksesi osaksi muita rutiinejasi. Toteuttaminen helpottuu ja muistat sen paremmin, kun liität hyvinvointihetkesi muiden rutiinien yhteyteen, vaikkapa tauolle, aamu- tai iltatoimiin.
  • Ole itsellesi armollinen, pienelläkin muutoksella voi olla suuri vaikutus, eikä kaikkea tarvitse tehdä heti.

    ​​​​​​​
Yogaia logo

Jäsenetu -50 % (norm. 89,94 €)

Yogaian monipuoliset mielen- ja kehonhuoltotunnit ovat siellä missä sinäkin – joustavasti verkossa, suomeksi ja englanniksi. Yogaian avulla luot rutiinia kokonaisvaltaisen hyvinvointisi ja kuntosi parantamiseen. Yogaiasta löydät sopivan treenin niin rauhalliseen kuin kovaankin harjoitteluun. Kokeile 10-60 minuutin mittaisia jooga-, treeni- ja meditointitunteja!

Esimerkki rentoutumisharjoituksesta

Syvärentoutus (20 min) harjoitus auttaa stressiin, rauhoittaa hermostoa ja syventää läsnäoloa. Harjoitus sopii erinomaisesti fyysisen harjoituksen päätteeksi, tai illalla ennen nukkumaanmenoa.

Esimerkki lihaskuntotreenistä

Kahvakuula & kehonpaino (45 min) harjoitus sinulle, joka haluat kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunti on yhdistelmä kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelua. Harjoituksen aikana opetellaan oikeaa tekniikkaa.

Linkki kyselyyn