Lakiruutu-webinaari työsuhteen palkkaturva palkkasaatavat YTK-Yhdistys

Kysy palkkaturvasta, asianajaja vastaa Lakiruutu-webinaarissamme 31.3.

Palkka myöhässä? Mikä avuksi? Mitä tehdä, kun työnantaja jättää palkat maksamatta ja menee konkurssiin? Entä työnantajan muut maksukyvyttömyystilanteet? Lähetä kysymyksesi ja tule kuuntelemaan, kun asianajaja, varatuomari Katja Halonen asianajotoimisto Teperi & Co:stä vastaa jäseniämme pohdituttaviin kysymyksiin palkanmaksusta webinaarissa ke 31.3. klo 11-12!

Askarruttaako näinä epävarmoina aikoina palkanmaksu, työnantajan maksukyvyttömyys, konkurssi, tai palkkaturva? Lakiruudussa sinä saat kysyä ennakkoon ja asianajaja vastaa webinaarissa.

Lähetä kysymyksesi meille ja tule mukaan Lakiruutuun ke 31.3. klo 11-12!

Lakiruutu-webinaarissa asianajaja, varatuomari Katja Halonen asianajotoimisto Teperi & Co:stä vastaa jäseniämme eniten askarruttaneisiin ennakkokysymyksiin ja antaa lakiapua työsuhteen palkka-asioihin.

Nyt voit myös itse vaikuttaa webinaarin sisältöön ja lähettää meille ennakkoon oman kysymyksesi liittyen palkanmaksuun ja työnantajan maksukyvyttömyyteen. Lähetä kysymyksesi joko yksityisviestillä Yhdistyksen somekanavissa (IG, Twitter, FB) tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kysymyksesi voit jättää myös ilmoittautumisen yhteydessä.

Merkkaa nyt Lakiruutu kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!​​​​​​​

Katja Halonen asianajaja varatuomari henkilökuva asianajotoimisto Teperi & Co YTK-Yhdistys Lakiruutu-webinaari työsuhteen palkka-asioista yhteistyö

Asianajaja, varatuomari Katja Halonen asianajotoimisto Teperi & Co:stä vastaa jäseniämme pohdituttaviin työsuhteen palkkakysymyksiin Lakiruutu-webinaarissa ke 31.3. klo 11-12.

Näin osallistut:

1. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä!

2. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin.

Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

3. Jätä rekisteröitymisen jälkeen ennakkokysymyksesi kyselylomakkeelle, joka avautuu rekisteröitymissivun alareunasta. Kysymyksiä voi jättää yksityisviestillä myös Facebookissa tai Instagramissa.

4. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat taustalta.

Mitä jos et pääse mukaan livenä?

Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja katsoa tallenteen jälkikäteen.

Linkki kyselyyn