Nuori mies tuulettaa voimiensa tunnossa tietoturvakoulutukset yhteistyössä YTK-Yhdistys ja Google

Laita tietoturvasi kuntoon uusilla ohjevideoilla

Kaipaatko opastusta omaan tietoturvaasi verkossa? Käytätkö monia verkkopalveluja miettimättä sen kummemmin miten tietojasi käytetään? Ei huolta, et ole yksin! Hyödynnä nyt uusi jäsenetusi ja laita tietoturvasi kuntoon Googlen kanssa yhteistyössä toteutettujen ohjevideoiden avulla. Lue lisää!

Omat tietosi verkossa ovat tärkeää virtuaaliomaisuuttasi. Tiedätkö, miten niitä käsitellään? Annatko lapselle pädin käteen ajattelematta sen enempää tietoturvaa? Kuulostaa tutulta! Tarjoamme nyt jäsenillemme ilmaiseksi räätälöidyt Googlen tietoturvavideot, joiden avulla opit pitämään tiedot turvassa ja oman datasi arvossa.

Nyt sinulla on siis mahtava tilaisuus parantaa päivittäistä tietoturvaasi veloituksetta ja joustavasti verkossa! Voit tutustua videoihin OMA+-palvelussa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Videosarja on katsottavissa 30.9.2021 asti. Tällä hetkellä suosittelemme videoiden katsomiseen Chrome-selainta.

Tietoturva kuntoon -videosarja:

 1. Tietoturvan ABC: Miten suojaat tietosi verkossa?
  Yleisten verkkoriskien tunnistaminen, verkossa suojautuminen, yksityisyysasetuksien hallinta
 2. Perheesi turvaksi verkossa: Miten huolehdit koko perheen tietoturvasta?
  Digitaalisten välineiden käytön säännöt perheelle, lapsille sopivan sisällön löytäminen ja ylläpito, perheen yksityisyyden ja tietosuojan vaaliminen verkossa
 3. Huolehdi maineestasi verkossa: Tietoturva ja yksityisyys
  Mitä on verkkomaine, verkkomaineen hallinta ja ylläpito, maineen suojaaminen verkossa
  ​​​​​​​

yhteistyössä GOOgle

Grow with Google
​​​​​​​Koulutukset ovat osa uutta Grow with Google -yhteistyötä, jolla haluamme tarjota jäsenillemme räätälöityjä monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia verkossa. Google tekee ympäri maailmaa yhteistyötä ihmisten verkossa toimimisen kehittämiseksi. Yhteistyöllä autamme jäseniämme kasvattamaan työelämätaitojaan ja onnistumaan työelämän käänteissä. Nämä ilmaiset kurssit on räätälöity vain YTK-Yhdistyksen jäsenille.

Linkki kyselyyn