nuori nainen hypähtää aurinkoisessa talvisessa maisemassa

Lähde mukaan, tullaan yhdessä Työelämäkuntoon!

Palautuminen, uni, stressinhallinta, ruokailu ja ravitsemus, painonpudotus, arkiaktiivisuus, elämäntapamuutoksen tekeminen, treeniohjeet... nämä ovat jäsenkyselyidemme mukaan kiinnostavimpien hyvinvointiaiheiden kärkeä. Tänä vuonna saamme jälleen toteuttaa toiveita ja tarjota jäsenillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden #työelämäkuntoon2022 – lue lisää uusista hyvinvointiasi tukevista jäseneduista!

Tule kanssamme tekemään tavaksi tottumuksia, jotka auttavat sinua kohti kestäviä muutoksia ja parempaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaalla.

Tässä simppelit stepit #työelämäkuntoon2022:

 1. Ymmärrä

  Aloita tekemällä Puhti-terveystarkastus, joka kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Uuden vuoden kunniaksi tarjoamme sinulle –20 % superedun kaikista Puhti-testipaketeista 31.1.2022 asti. Puhti-edun löydät OMA+:staLue lisää ja tilaa nyt!
 2. ​​​​​​​Opettele

  Osallistu ilmaiseksi Joni Jaakkolan Optimal Performance –luennoille, joilla opit keinoja parempaan uneen ja palautumiseen (20.1.), ravintoon ja syömiseen (3.2.), liikuntaan ja aktiivisuuteen (17.2.) sekä kestäviin tuloksiin (3.3.).

  Lue lisää alta ja laita päivät nyt kalenteriisi. Ilmoittaudu ensimmäiselle verkkoluennolle OMA+:ssa!​​​​​​​
 3. Tee tapoja

  Muutos ei synny muuttamalla, vaan tekemällä uusista opeista tapoja. Hyödynnä myös muut hyvinvoinnin jäsenetusi, kuten tarjoushintainen FiksuStartti 2.0 -verkkokurssi sekä ilmaiset Yogaian videot ja Ceeston mindfulness-kurssit.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Linkki kyselyyn