kädet pitelemässä jäätelötötteröitä vierekkäin

Kaipaatko mielenrauhaa kesälomaa odotellessa?

Muistathan jäsenetusi mindfulness-kursseille, joista hyötyy koko perhe! YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat Mindfulness-, tietoisuus- ja tunnetaidot lapsille -oppaan ja ääniteharjoituksia lapsille veloituksetta 27.5. asti, joten hyödynnä jäsenetusi pian! Kurssiin kuuluu myös kolme ääniteharjoitusta aikuisille. Vielä ehdit napata edun, lue lisää!

Lukuvuosi lähenee loppuaan ja monissa perheissä kesälomaa odotetaan jo kärsimättömänä. Korona-aikana koululaiset ja lapsiperheet ovat olleet erityisen paineen alla mahdollisen etäopetuksen, karanteenien ja etätyön yhteensovittamisen kanssa. Monilla meistä on ollut haastavaa jaksaa pitkittynyttä poikkeuksellista tilannetta ja samaan aikaan keskittyä kouluun, opiskeluun sekä töihin. Epävarma tulevaisuus ja koronatilanteen kehittyminen saattaa vieläkin huolettaa. Rauhoittumis-, rentoutumis- ja tunteidenkäsittelytaidot ovat edelleen tarpeen.

YTK-Yhdistyksen jäsenetuna saat monipuolisia mindfulness-kursseja lapsille ja aikuisille

Vielä ehdit hyödyntää Mindfulness-, tietoisuus- ja tunnetaidot lapsille -oppaan ja 14 ääniteharjoitetta lapsille veloituksetta 27.5. asti! Lisäksi osana tätä kokonaisuutta saat kolme ääniteharjoitusta, jotka sopivat myös aikuisille.

Opi yhdessä lapsen kanssa, kuinka rauhoittua, keskittyä ja voida paremmin!

Muista myös ilmainen 10 päivän Mindfulness-verkkokurssi, jossa opit lisää mindfulness-menetelmästä ja miten käytännössä voit hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi.

Ceesto logo mindfulness

Mindfulness-kurssit toteuttaa yhteistyökumppanimme Ceesto.

Linkki kyselyyn