Hyväntuulinen mies katselee tablettia kuulokkeet päässä.

Jäsenyytesi on nyt tuhat kertaa parempi!

Tämä ei ole aprillipila, vaan mahtava uutinen jäsenillemme! YTK-Yhdistyksen jäsenenä olet etuoikeutettu huhtikuun alusta alkaen upeaan uuteen jäsenetuun! Olemme neuvotelleet jokaiselle jäsenellemme käyttöoikeuden Accountor Eduhousen verkkokoulutuskirjastoon. Koko kirjasto tuhansine koulutuksineen on tästä päivästä alkaen käytössäsi jäsenetuna.

Normaalisti palvelun hinta on 109 €/kk, mutta sinä saat sen jäsenenä välittömästi ilman lisäkuluja käyttöösi.  

Työelämän verkkokoulutuskirjastoon on koottu laaja valikoima asiantuntijoiden koulutuksia ajankohtaisista, käytännönläheisistä ja tärkeistä työelämän aiheista.  

Jotta käytön aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa, valitsimme sinulle aloituspaketin, joka sisältää suosituimmat ja jäsenistömme eniten toivomat koulutukset. Sieltä löydät koulutusta esimerkiksi O365-ohjelmien, kuten Excelin, Wordin, Outlookin ja Teamsin hyötykäyttöön, hr- ja esimiestyön parantamiseen tähtääviä kokonaisuuksia sekä palkka- ja taloushallinnon, työoikeuden ja juridiikan ajantasaiskatsauksia. Löydät palvelusta myös kattavasti esimerkiksi PHT- ja KLT-tutkintojen ylläpitokoulutusta.  

Eikä tässä ole todellakaan vielä kaikki! Onpa mielessäsi lisäkoulutus mistä tahansa asiasta, näiden asiantuntijoiden opeilla pääset työelämässä jo pitkälle! Käy heti tutustumassa, mistä sinä haluaisit saada juuri nyt ajantasaista lisätietoa! 

Pääset hyödyntämään verkkokoulutuskirjaston kaikkia materiaaleja heti OMA+ -palvelun kautta kohdasta Webinaarit ja koulutukset. Hyvää ja inspiroivaa oppimista! 

Linkki kyselyyn