sähköinen asiointipalvelu YTK-Yhdistys OMA+ helppo tietoturvallinen vahva tunnistautuminen

Jäsenten OMA+ palveluun kirjautuminen uudistunut

YTK-Yhdistyksen jäsenten OMA+ -palvelun sisäänkirjautuminen uudistui vahvalla Signicatin tunnistautumisella. Kirjautuminen on nyt entistäkin helpompaa ja tietoturvallisempaa pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Lue lisää!

Sähköisten palvelukanaviemme turvallisuus on aina ollut meille tärkeää. Jotta palvelujen käyttö olisi entistäkin helpompaa ja turvallisempaa jäsenillemme, olemme ottaneet käyttöön Signicatin turvallisen, pankkitunnuksiin tai mobiilivarmenteeseen perustuvan tunnistautumisen.

Signicatin lanseeraama Turvallinen tunnistautuminen™ on merkki sähköisten palvelukanaviemme turvallisuudesta ja vastuullisesta tunnistamisesta. Se kertoo, että käytössämme on Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) alaisen Kyberturvallisuuskeskuksen valvoman toimittajan vahva sähköisen tunnistamisen palvelu.

Haluamme näin panostaa jäsenten asioinnin luotettavuuteen, korkeaan tietoturvan tasoon, henkilöllisyyden luotettavaan varmentamiseen ja identiteettivarkauksien ehkäisemiseen.

Ota käyttöön OMA+ -palvelun kätevät toiminnot ja rahanarvoiset edut

OMA+ -palvelussa 

  • löydät ohjeet voimassa olevien jäsenetujen käyttöönottoon
  • näet jäsenmaksusi tilanteen ja voit maksaa avoimen jäsenmaksun
  • näet laskutustapasi ja voit tilata e-laskuehdotuksen
  • voit tulostaa jäsentodistuksen tai esittää sen mobiilissa
  • voit katsoa pidettyjen webinaarien tallenteita

Jatkossa

  • voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin
Turvallinen tunnistautuminen Signicat

Signicat Turvallinen tunnistautuminen™ on merkki sähköisten palvelukanavien turvallisuudesta ja vastuullisesta tunnistamisesta.

Linkki kyselyyn