Jäsenten Lakikaveri-palvelu kasvaa entisestään

Lakikaveri-palvelu on kasvanut entisestään, kun vaasalainen asianajotoimisto Aawa on liittynyt yhteistyöverkostoomme. Lakikaverin kautta jäsenemme voivat saada muun muassa juristin henkilökohtaista selvityspalvelua, työoikeudellista puhelinneuvontaa sekä oikeusturvavakuutuksen. Lue lisää!

”Olemme ylpeitä ja iloisia yhteistyöstä asianajotoimisto Aawan kanssa. Uuden vahvistuksen myötä Lakikaveri-palvelun kumppaneina on yhteensä 15 asianajotoimistoa ympäri Suomen, aina Helsingistä Rovaniemelle”, sanoo YTK-Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas.

Laaja asianajotoimistojen verkosto mahdollistaa sen, että yhdistys voi tarjota jäsenilleen kattavasti asiantuntevaa apua työoikeudellisissa asioissa. Lakikaverin puhelinpalveluun tulee vuosittain noin 10 000 puhelua. Juristin henkilökohtaisessa selvityspalvelussa käydään puolestaan tarkemmin läpi lähes 1000 tapausta joka vuosi.

”Odotamme innolla pääsevämme tarjoamaan apuamme YTK-Yhdistyksen jäsenille heidän työsuhteisiinsa liittyvissä asioissa ja toivomme, että jokaisen yhteydenoton jälkeen jäsenet kokevat tulleensa kuulluiksi ja saaneensa apua ilman kiireen tuntua, vaikka usein asianajajan työpäivä aika hektinen onkin”, sanoo asianajaja Heidi Patronen asianajotoimisto Aawasta.

”Toimistomme on menestyksekkäästi hoitanut työsuhderiitoja eri oikeusasteissa. Ensisijaisesti pyrimme kuitenkin aina löytämään sovintoratkaisun, joka parhaiten palvelee jäsenen etua”, lisää asianajaja ja varatuomari Kirsi Hägglund.

Eniten kysymyksiä YTK-Yhdistyksen jäsenille aiheutuu maksamattomista palkoista sekä työsuhteiden päättämisistä. Myös niin sanottuja päättämissopimuksia koskevat huolet ovat olleet kasvussa.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat asianajotoimistot kuuluvat OpusLex-verkostoon.

Lakikaveri kuvituskuva

Lakikaveri auttaa työsuhdekiemuroissa

Työelämässä eteemme voi tulla kimurantteja tilanteita aina saamatta jääneistä palkoista yllättävään irtisanomiseen.

Lakikaveri-palvelu on tarkoitettu kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille. Puhelinneuvontaan voit soittaa vaikka heti, ja henkilökohtainen juristin selvityspalvelu on käytössäsi, kun YTK-Yhdistyksen jäsenyyttä on takana vähintään 6 kuukautta.

Tutustu Lakikaveriin!

Lisätietoja

Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas, [email protected], puh. 050 590 7853

Linkki kyselyyn