YTK-Yhdistys jäsenetu Alma Talent syksyn 2021 kirjauutuudet

Jäsenetuna syksyn kehittävimmät kirjauutuudet

Kadottiko kesä mielestä oman alasi uusimmat opit? Ei hätää! Alma Talent on julkaissut kesälläkin roppakaupalla hyviä uutuuksia mm. asiakaskokemuksesta, tietosuojasta, valmentavasta johtamisesta ja strategian jalkauttamisesta. Kannattaa napata huippuetu käyttöön ja laittaa asiat hautumaan äänikirjana vaikka syyskesäisen kävelylenkin kaveriksi kuulokkeisiin! Tutustu ja lunasta etusi!

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat kaikista painetuista kirjoista 20 %:n alennuksen sekä Kirjat-sovelluksen jäsenetuhintaan 50 %:n alennuksella.

Voit tilata jatkuvasti päivittyvän ääni- ja e-kirjavalikoiman sekä podcastit itselle tai lahjaksi, joko 3 tai 6 kuukaudeksi vuoden 2021 loppuun asti ja toistaa tilauksen, jos haluat vuoden aikana ottaa useamman etuhintaisen pätkän.

Uusia ajatuksia ja oivalluksia syksyyn Alma Talentin kirjoista

Työnantajabrändi ja työntekijäkokemus esittelee työnantajabrändäykseen liittyviä trendejä ja yhdistää niihin uutta tutkimustietoa. Käsittelyyn pääsevät muun muassa vastuullisuuden ja merkityksellisen työn tärkeys työntekijöille, työntekijäkokemuksen johtaminen ja sen yhteys asiakaskokemukseen sekä tulevaisuuden osaamistarpeet.

Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin väittää, että yritysten ylin johto ei usein tunne riittävästi viestinnän kenttää vaatiakseen viestinnän johtamiselta tarpeeksi strategista otetta. Kirjassa kerrotaan, miten liiketoiminta onnistuu paremmin viestinnän johtamisen keinoin.

Pelastetaan strategia! -kirja sisältää paljon konkretiaa ja rautalankaa - miten teet strategiatyöstä entistä toimivampaa. Teos piirtää kuvan strategiatyöstä, joka on osallistava, konkretiaan tähtäävä, toimenpiteisiin suoraan ohjaava ja vietävissä läpi kaikissa yrityksissä, kaikilla kokoonpanoilla.

Lisää syksyn uutuuskirjoja löydät täältä!

Näin hyödynnät jäsenetusi:

  1. Hae etukoodisi OMA+ -palvelusta
  2. Klikkaa Alma Talentin verkkokauppaan ja liitä etukoodisi verkkokaupassa ostoskorin alennuskoodi-kenttään.
  3. Tilaa itselle tai lahjaksi Suomen parhaat bisneskirjat

Alma Talent Kirjat -sovellus sisältää bisneksen, sijoittamisen, kasvun ja itsensä kehittämisen kirjoja Suomen eturivin kustantajilta - juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa itsellesi ja uusille ideoille ja ajatuksille.

Oivalla, innostu, kehity!

Linkki kyselyyn