LähiTapiolan ekonomisti Hannu Nummiaro

Inflaatio ei hetkauta, kun taloutesi kulmakivet ovat kunnossa – kevään webinaarivieraana ekonomisti Hannu Nummiaro

Kaipaatko vinkkejä siihen, miten voit varautua tulevaan tasapainottamalla kuluja ja menoja? Tai säästätkö sukanvarteen, mutta sijoittaminenkin kiinnostaisi? Tervetuloa kevään webinaareihin perehtymään oman taloutesi hallintaan! Webinaareissa saat myös ajankohtaista tietoa kotitalouksien taloustilanteesta.

Puhujana on LähiTapiolan ekonomisti Hannu Nummiaro, joka julkaisee muun muassa Suomen talouteen, kotitalouksiin ja sijoittamiseen keskittyvää talous- ja varallisuuskatsausta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös esittää kysymyksesi Hannulle jo etukäteen. 

Ke 19.4. klo 9-10 Kulmakivet oman talouden hallintaan 

Webinaarissa saat käytännön neuvoja taloutesi tasapainottamiseen ja budjetointiin. Kuulet myös miksi ja miten oman talouden hallintaa voi ja kannattaa harjoitella. ​​​​​​​

Ke 3.5. klo 11-12  Näin pääset alkuun sijoittamisessa 

Mistä ja miten kannattaa aloittaa, kun sijoittaminen kiinnostaa? Webinaarin vinkeillä pääset alkuun ja opit, miten säästää sijoittamalla. 

Muistathan, että YTK:n täysjäsenenä sinulla on käytössäsi LähiTapiolan kattava vakuutuspaketti, johon sisältyy vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä oikeusturvavakuutus! Lisätietoja löydät täältä.  


Lue lisää:

Linkki kyselyyn