Joni Jaakkola Optimal Performance

Ilmoittaudu nyt Optimal Performance -luennolle, Joni Jaakkola opastaa parempaan uneen ja energisempään arkeen!

Tule mukaan oppimaan kaikkein tärkeimmät hyvinvoinnin kivijalat, joihin panostamalla edes kohtuullisesti, saat merkittävästi lisää virtaa ja voimavaroja sekä energiaa arkeen. Ilmaisilla Optimal Performance -verkkoluennoilla opit tuhdin kattauksen sekä teoriaa että matalan kynnyksen arkisia vinkkejä. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!

Ilmoittaudu Optimal Performance -hyvinvointivalmennuksen ensimmäiselle luennolle: Unen ja palautumisen kulmakivet 20.1.2022 klo 9!

Hyvälaatuinen ja riittävä yöuni on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin kulmakivistä. Kun hyvään uneen liittää mukaan valveillaoloajan voimavaroja edistävän palautumisen, on koossa hyvä työkalupakki kehon ja mielen "akkujen" lataamiseen. Tule mukaan Joni Jaakkolan johdolla oppimaan, miten hyvä uni ja palautuminen syntyvät. 

OMA+ > Webinaarit ja koulutukset > Live-webinaarit > Optimal Performance -verkkoluennot energisempään arkeen

YTK-Yhdistyksen tietosuojaseloste | Optimal Performance tietosuojaseloste

 1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+ -palvelussa!
  Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin. Tarkistathan myös roskapostikansion. Laita webinaari ja muistutus kalenteriisi.
 2. Osallistumislinkillä pääset webinaariin suoraan selaimesta tai mobiililaitteella. Suosittelemme ilmoittautumiseen ja webinaariin osallistumiseen selaimeksi joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Varmistathan, että internetyhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat.
 3. Mitä jos et pääse mukaan livenä?
  Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden 2022 loppuun.

Optimal Performance -luennot ovat osa #työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta. Luentojen teemat ovat:

 • 20.1.2022 klo 9 Uni ja palautuminen
 • 3.2.2022 klo 9 Ravinto ja syöminen
 • 17.2.2022 klo 15 Liikunta ja aktiivisuus
 • 3.3.2022 klo 15 Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?

Luennoilla sinua valmentavat OptimalPerformance -valmennusyrityksen perustajat, hyvinvointialan moniottelijat ja onnistuneista elämäntaparemonteista intohimoisesti kiinnostuneet Kaisa ja Joni Jaakkola. Vuoden ensimmäiset neljä luentoa tammi-maaliskuussa vetää Joni Jaakkola. Järjestämme syksyllä neljä luentoa lisää, ja silloin kuullaan myös Kaisa Jaakkolaa. 

Lue lisää Optimal Performance -valmennuksista jäsenillemme!


Sinua voisi kiinnostaa myös

Linkki kyselyyn