Miten erottua työnhaussa? Tule mukaan webinaariin! hymyilevä nainen sohvalla

Ilmoittaudu nyt 30.9. webinaariimme ja opi, miten erottua työnhaussa!

Kuinka voit loistaa työnhaussa ja edetä urasuunnittelussa hyödyntäen Mazhr-palvelun työkaluja? Saat käytännöllisiä vinkkejä Erotu työnhaussa -webinaarissamme keskiviikkona 30.9. Tule mukaan oppimaan!

Koetko, että työnhaussa erottuminen on vaikeaa? Haluaisit varmasti kertoa kiinnostavasti osaamisestasi ja vahvuuksistasi, mutta oikeiden sanojen löytäminen on joskus haastavaa? Mietitkö, mitä sinun tulisi CV:ssä ja ”hissipuheessa” kertoa itsestäsi? Miksi se ehkä tuntuu hankalalta?

Näihin haasteisiin tartumme Erotu työnhaussa -webinaarissa yhdessä Mazhr-urasuunnittelupalvelun asiantuntijan Antero Ojanahon kanssa keskiviikkona 30.9.2020 klo 10 – 10.45.

  Yhteistyökumppanimme Mazhr on urasuunnittelun ja työnhaun palvelu, joka auttaa sinua erottautumaan työnhaussa.

  Suurimmalla osalla työnhakijoista ja -tekijöistä ei Mazhr-tiimin kokemuksen mukaan ole ongelmana niinkään sanottavan tai osaamisen puute; kyse on ennemminkin selkeän struktuurin puuttumisesta, kun kerrotaan omasta osaamisesta.

  Webinaarissa opit, kuinka hyödynnät Mazhr-palvelua:

  • Omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Oman osaamisen kuvaamisessa erottuvasti ja jakamisessa eri kanavissa
  • Itselle sopivien työpaikkojen löytämisessä

  Kenelle webinaari on suunnattu:

  YTK-Yhdistyksen jäsenille. Saat webinaarista täyden hyödyn, kun olet ennen webinaaria lunastanut jäsenetusi ja tehnyt Mazhr-palvelussa aloituspaketin (sis.Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Motivaatio ja arvot -testit). Jäsenetukoodisi löydät YTK-Yhdistyksen OMA+ palvelusta.

  Katso, miten otat jäsenetusi käyttöön!

  Miten webinaariin osallistutaan?

  1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa, johon kirjaudutaan jäsennumerolla. 
  Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeestä.

  2. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin.
  Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

  3. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat taustalta.

  Mitä jos et pääse mukaan livenä? 
  ​​​​​​​
  Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa 31.12.2020 asti.

  Linkki kyselyyn