kahvikuppi ja muistiinpanovälineet pöydällä YTK-Yhdistys yhteistyössä Mazhr urasuunnittelu

Hahmota vahvuutesi työelämässä, tee työpsykologiset testit veloituksetta

Jos et vielä ole hyödyntänyt jäsenetuasi ja tehnyt ilmaisia työpsykologisia testejä, nyt on korkea aika! Tunnista vahvuutesi ja tee Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio -testit nyt Mazhr-palvelussa. Jäsenetusi on siis 89,90 €:n arvoinen aloituspaketti testeihin täysin veloituksetta. Ole nopea, sillä viimeiset ilmaiset etukoodit jaetaan huhtikuun aikana. Lue lisää ja lunasta etusi pian!

Yhteistyökumppanimme Mazhr on urasuunnittelun ja työnhaun palvelu, joka on suunniteltu muuttuneeseen työelämään. Palvelun sertifioidut työpersoonallisuus- ja motivaatiotestit auttavat tunnistamaan oman potentiaalisi ja vahvuutesi ja löytämään omannäköisen urapolun tai unelmatyön. Ymmärtämällä paremmin itseämme, voimme navigoida helpommin muuttuvassa työelämässä ja luoda merkityksellisiä urapolkuja. 

Mazhr perustuu omien todennettujen vahvuuksien ja taitojen esille tuomiseen osaksi urasuunnittelua sekä työnhakua. Hyvä itsetuntemus on onnistuneen urasuunnittelun ensimmäinen askel. Työnhaussa omat todennetut vahvuudet ja potentiaali auttavat sanoittamaan oman osaamisesi ja erottautumaan eduksesi.

Mazhr urasuunnittelupalvelu vaiheet kohti onnellisempaa työelämää

Me tunnistamme työnhaun haasteet ja haluamme tarjota sinulle monipuolista apua työhakuasi helpottamaan. YTK-Yhdistyksen jäsenenä hyödyt verkkovalmennuksista sekä muista palveluista esimerkiksi urasuunnittelun sekä vahvuuksiesi hahmottamisen parissa.

Linkki kyselyyn