nainen läppärin äärellä kotonaan kuulokkeet päässä

Avaa verkkokoulutuskirjasto käyttöösi ja voita 100 € GoGift-lahjakortti!

Tiesitkö, että jäsenenä saat koko Eduhousen verkkokoulutusvalikoiman veloituksetta? Pidä tärkein pääomasi ajan tasalla ja ota jäsenetusi käyttöön! Löydät kirjastosta lisäksi nyt myös #4TSummit -huipputapahtuman tallenteen. Kun rekisteröidyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi OMA+ -palvelun kautta 8.9.-31.10.2022 välisenä aikana, olet mukana 100 € arvoisen GoGift superlahjakortin arvonnassa (2 kpl). Lue lisää ja kerro kaverillekin!

Täysjäsenille ilmaisilla tuhansilla verkkokoulutuksilla kehität työelämä- ja työnhakutaitojasi helposti ja tehokkaasti. Rekisteröidy siis Eduhouse-verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi nyt – ja jos et vielä ole täysjäsen, liity pian!

Toimi näin:

  1. Tutustu Työelämän verkkokoulutuskirjastoon!
    Jos et vielä ole jäsen, liity nyt ja vinkkaa kaverillekin – verkkokoulutuskirjastosta löydät tuhansien verkkokoulutusten lisäksi nyt myös #4TSummit -huipputapahtuman tallenteen.
  2. Ota etu käyttöösi rekisteröitymällä OMA+ -palvelussa
    Kaikki 8.9.-31.10.2022 välisenä aikana OMA+ -palvelun kautta rekisteröityneet jäsenet osallistuvat 100 € arvoisen GoGift -superlahjakortin (2 kpl) arvontaan. Rekisteröitymisen löydät OMA+:ssa kohdasta Webinaarit ja koulutukset.
    Katso arvonnan säännöt >>

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn