1.1.2022 alkaen YTK-Yhdistyksen jäsenet on vakuutettu LähiTapiolassa

YTK-Yhdistyksen jäsenyyteen kuuluvat ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus siirtyvät LähiTapiolaan 1.1.2022 alkaen. Jäsenenä sinä voit siis edelleen olla vakuutuksien ansiosta huoletta ja turvassa, eikä muutos vaadi sinulta toimenpiteitä.

1.1.2022 lukien YTK-Yhdistyksen jäsenet on vakuutettu LähiTapiolan ammatillisella vastuu-ja oikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Vakuutusyhtiön vaihtuminen ei aiheuta toimenpiteitä jäsenille.

Kuvaukset vakuutuksista, toimintaohjeet ja uudet ehdot löydät täältä:

Jäsenenä olet siis edelleen vakuutettu ammatillisella vastuuvakuutuksella ammatissasi, toimessasi tai virassasi syntyvän vahingonkorvausvelvollisuuden varalle. Lisäksi sinulla on käytössäsi ammatillinen oikeusturvavakuutus työ- tai virkasuhteeseesi liittyvien riita- ja rikosasioiden varalta. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus antaa turvaa tapaturmien varalle vapaa-aikana ja on voimassa kaikkialla maailmassa. Huomaathan kuitenkin, että matkavakuutus kannattaa aina ottaa erikseen.

Huom!

31.12.2021 mennessä sattuneet vahingot korvataan edelleen Pohjola Vakuutuksesta. Näitä vahinkoja koskevat ohjeet ja ehdot löydät täältä:


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn