työnhaku näppäimistö puhelin muistiinpanoja paperia kynä

“Työvoitto” -pilotti työllistää 100 henkilöä – oletko sinä yksi heistä?

YTK Työelämäpalveluissa olemme tämän vuoden ajan pohtineet työnhaun haasteita ja erityisesti sitä, miten voisimme auttaa entistä enemmän työtä vailla olevaa jäsentämme. Nyt on aika julkistaa ensimmäinen kokeilumme: haluamme yhdessä Remmin* kanssa työllistää sata ytklaista työtä vailla olevaa henkilöä. Kutsumme pilottiamme nimellä “Työvoitto”. Lue lisää, voisiko tästä olla sinulle apua!

  Miksi osallistua?

  VoisikoTyövoitto voi olla juuri sinulle hyvä palvelu?

  1. YTK Työelämäpalveluiden ja Remmin yhteistyö on lähtenyt halusta löytää työtä etsivälle työ – ei pelkästään työnhaun tehostamisesta.
  2. Työvoitto-pilottiin otetaan mukaan 100 henkilöä työllistettäväksi puolen vuoden aikana.

  3. Työnhaun tukena on joukko työnhakukavereita, kokeneita ja inspiroivia henkilöitä, jotka auttavat ja sparraavat matkalla – vapaaehtoisesti ja palveluun kuuluen.

  4. Työvoittoa tavoiteltaessa on tarjolla monenlaista ammattimaista sparraus- ja valmennusapua.

  5. Palvelu on täysin maksuton YTK:n täysjäsenille (henkilön tulee kuulua sekä YTK Työttömyyskassaan että YTK Työelämään, ent. YTK-Yhdistys).

  Kenelle ja mitä?

  Kenelle Työvoitto-pilotti on tarkoitettu?

  Tämä on tarkoitettu sinulle, joka asut Uudellamaalla, olet ollut yli 3 kuukautta työttömänä ja olet yli 40-vuotias. Koet, että tähän saakka saamasi tuki uuden työpaikan löytymiseksi ei ole ollut riittävää, ja olet valmis sitoutumaan Työvoittoon löytääksesi työtä.

  Mitä työnhakukaveri oikein tekee?

  Työvoitto-pilotissa saat rinnallesi työnhakukaverin. Hän auttaa sinua työnhaussa, luo yhteyksiä sinun ja työnantajien välille, tarjoaa uusia näkökulmia ja ideoita sekä tukee sinua tavoitteidesi tarkentamisessa ja ratkaisujen löytämisessä. ​

  Mikä Remmi-yhteisö on?

  Remmi* on uusi työttömien ja työnantajien kohtaamispalvelu. Rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyhtiö, joka toimii kuin hyväntekeväisyysjärjestö. Remmin tuotto käytetään kokonaisuudessaan työllisyyden edistämiseen.

  Ilmoittaudu!

  Toimi näin:

  1. Jos tunnistat olevasi tilanteessa, jossa Työvoitto voisi olla sinulle avuksi, aloita täyttämällä ja lähettämällä meille oheinen ilmoittautumislomake >>
  2. Seuraa sähköpostiasi, ilmoittauduttuasi saat vahvistusviestissä ohjeet, miten matka alkaa.

  Aikataulu:

  • Ilmoittautuminen alkaa: vk 46 (marraskuu 2022)
  • Tapaamisajat: vk 47 – vk 4 (marraskuu 2022 – tammikuu 2023)

  Sinun roolisi ja vastuusi pilotissa:

  • ​​​​​​​Ilmoittautumisen jälkeen saat jatko-ohjeet Remmistä.
  • Varaa sinulle ja työnhakukaverillesi tapaamisajat.
  • Ilmoittautumalla mukaan sitoudut osallistumaan Työvoitto-pilottiin ja antamaan yhdistykselle palautetta osallistumiskokemuksestasi pilotin aikana ja/tai jälkeen. Emme tule palautteessa kysymään henkilökohtaisia asioitasi, vaan palvelun käyttöön ja hyödyllisyyteen liittyviä kokemuksiasi.

  Henkilötietojen käsittelystä

  YTK-Työelämä ry (ent. YTK-Yhdistys ry.) ei saa tietoonsa kumppanilta mitään tapaamisiin liittyviä tietoja. Jäsentietoihisi kirjataan merkintä ”Osallistui työllistymisen tuen Työvoitto-pilottiin”.

  Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme >>


  Lisää tukea työnhakuun

  Hyödynnä myös muut täysjäsenyyteesi kuuluvat palvelut työnhakusi tueksi - veloituksetta!

  Tutustu ja kokeile näitä vaikka jo ennen omaa Remmi-viikkoasi:

  Verkkokoulutukset työnhakuun
  Hyödyllisiä koulutuksia työnhakuun ja työelämätaitojen kehittämiseen löydät työelämän verkkokoulutuskirjastosta (Eduhousesta), joka on YTK:n täysjäsenille ilmainen - katso esimerkiksi:

  • Vinkit tehokkaaseen työnhakuun
   Opi tunnistamaan oma osaamisesi, laatimaan houkutteleva työhakemus ja myyvä CV. Saat vinkkejä työnantajien kontaktointiin, työhaastattelutilanteeseen valmistautumiseen, työsopimuksen tekemiseen, LinkedInin tuloksekkaaseen hyödyntämiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen.
   Katso koulutus >>
  • LinkedIn perusteet
   Tutustu LinkedInin peruskäyttöön, oman profiilin rakentamiseen ja täydentämiseen, työnhakuun ja työpaikkailmoituksiin.
   Opi hyödyntämään LinkedIniä työnhaussa >>

  Huom! Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo käyttäjä, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin yllä olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen YTK:n täysjäsenten OMA+-palvelussa (Webinaarit ja koulutukset).
  Lue lisää >>

  Työnhaun verkkovalmennus
  YTK:n täysjäsenenä pääset veloituksetta yksilölliseen Työnhaun verkkovalmennukseen, jossa saat käytännöllisiä työkaluja ja henkilökohtaista uravalmentajan ohjausta. Valmennus auttaa sinua valmistautumaan työhaastatteluihin, tekemään CV:n ja työhakemuksen, tunnistamaan omaa osaamistasi ja hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa.
  Tutustu ja ilmoittaudu työnhakuvalmennukseen >

  Katso myös:


  päivitetty 20.12.2022

  Linkki kyselyyn