Lähde mukaan, tule työelämäkuntoon 2022

  Pääsetkö kyykkyyn? Voisiko kengännauhojen sitominen olla vähän helpompaa? Pidätkö illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä kiinni kännykästä? Mietitkö, edustaako suuhusi laittamasi ruoka hidasta vai nopeaa ruokakulttuuria? Mahtavaa, jos vastasit ainakin osaan kyllä! Meillä on juuri sinulle sopiva haaste!

  YTK-Yhdistys haastaa sinut vuonna 2022 tekemään tavaksi tottumuksia, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. Lähde siis mukaan, tullaan yhdessä Työelämäkuntoon!

  Parempi kunto, virkeämpi mieli ja oikea ravinto parantavat oloasi niin vapaalla kuin työelämässäkin. On tutkittu, että työ on yksi ihmiselle eniten merkityksellisyyttä tuottavia asioita. Joten kun voi hyvin työssä, voi hyvin luultavasti muutenkin elämässään. Työelämäkunnon kehittäminen auttaa myös työyhteisöäsi ja muita elämäsi sidosryhmiä voimaan paremmin. Kun sinä voit paremmin, kaikki ympärilläsi voivat paremmin.

  Jäsentoive

  Palautuminen, uni, stressinhallinta, ravitsemus, painonpudotus, arkiaktiivisuus, elämäntapamuutos, treeniohjeet... Hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät palvelut ovat jäsenkyselyidemme mukaan eniten toivottujen jäsenetujen joukossa. Työelämäkunnon kehittäminen on meistäkin kivaa ja jäsenten toiveiden toteuttaminen on meille erityisen tärkeää!


  Mies tekee pistoolikyykyn lumessa

  1-2-3 Ymmärrä, opettele, tee tapoja!

  Ymmärrä

  Ymmärrä

  Aloita Puhti-terveystarkastuksesta, jotta saat käsityksen oman terveytesi tilasta. Yhdistyksen jäsenenä saat tutkimukset -15  % alennuksella. Suosittelemme sinua tekemään Puhti-testin vuoden alussa ja lopussa, jotta tiedät myös terveydessäsi tapahtuneet muutokset.

  Puhti-terveyspaketti

  Puhti-terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Osta Puhti-tutkimus helposti verkosta ja hyödynnä 15 % jäsenetu Mehiläisen laboratorioissa ympäri Suomen!

  Katso etukoodi OMA+:sta ja lunasta etusi! ​​​​​​​

  Opettele

  Opettele

  Osallistu Optimal Performancen Joni ja Kaisa Jaakkolan luennoille vuoden aikana. Voit palata sisältöihin OMA+ -palvelussa koko vuoden ajan. Luvassa on sekä ymmärrystä parantavaa teoriatietoa että pitkä lista konkreettisia arjen sekaan mahtuvia vinkkejä.

  Luentojen teemat

  • Unen ja palautumisen tärkeimmät kulmakivet
  • Ravinnon ja syömisen tärkeimmät kulmakivet
  • Treenin, liikunnan ja aktiivisuuden tärkeimmät kulmakivet
  • Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?

  Lue lisää!

  Tee tapoja

  Tee tapoja

  Muutos ei synny muuttamalla, vaan tekemällä uusista opeista mahdollisimman pian tapoja.

  Tässä tärkeimmässä vaiheessa apunasi on kolme erinomaista kokonaisuutta:

  Minkälaisessa kunnossa olet, Janni Hussi?

  Janni Hussi

  Janni Hussilla, 30, on aina ollut monta rautaa tulessa ja niin on nytkin. Hän juontaa niin aamuradiota, televisiosarjoja kuin erilaisia tapahtumiakin, näyttelee Syke-sarjassa, on perustamassa uutta hieronta-alan yritystä, toimii sijoittajana… ja kaiken tämän lisäksi on tietysti Suomen suurimpia vaikuttajia yli 276 000 Instagram-seuraajallaan. YTK-Yhdistys nappasi Hussia hihasta ja selvitti, minkälaisessa vireessä vauhtinainen on vuoden alussa.

  Janni Hussin vinkit

  1. Huolehdi tasapainosta.
   Kiireisinä aikoina panosta lepoon ja lempeään liikuntaan. Älä ylikuormita kehoa rankalla treenillä.
  2. Kunnioita omaa ja muiden vapaa-aikaa.
   Työviestien ja -asioiden hoitaminen ehtii yleensä odottaa seuraavaan työpäivään. Jo pelkkä viestin näkeminen, vie ajatukset töihin ja häiritsee rentoutumista.
  3. Ole armollinen.
   24/7 ei tarvitse olla tehokas. Lepääminen ja löhöilykin kuuluvat elämään ja nollaushetkiä tarvitaan päivittäin.

  Muista myös:

  Lue lisää!

  Linkki kyselyyn