Mindfulness ja rentoutuminen

Ceesto logo

Ilmaiset verkkokurssit

10 päivän mindfulness-verkkokurssi (norm. 19,90 €)

Verkkokurssilla opit mistä mindfulness-menetelmässä on kyse ja kuinka voit käytännössä hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi:

• kuinka voit helposti rentoutua ja rauhoittaa mieltäsi arjessasi
    • keskittymään paremmin ja toimimaan läsnäollen ja tehokkaammin arjessa
    • avaimet univaikeuksien voittamiseen
    • miten voit huolehtia kehostasi paremmin ja helpottaa kipuja
    • kuinka hallita tunteita ja ahdistavia ajatuksia

Mindfulness-verkkokurssi on 10 päivää kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit edetä omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii. Kurssi on rakennettu helpoksi - seuraat vain ohjeita ja alat voimaan paremmin.

Kurssi sisältää joka päivä uusia harjoitteita ja voit tehdä niitä mukavasti kotioloissa omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään, ja tarvitset korkeintaan 15-20 minuuttia päivässä harjoitteille.

10 minuuttia päivässä -verkkokurssi (norm. 29 €)

Kurssilla opit, miten pienillä ja helpoilla muutoksilla voi saada otteen hyvästä olosta ja miten lisätä toimintakykyä ja elää antoisampaa ja tasapainoisempaa elämää. Kurssi sisältää:

• viikon ajan jokaiselle päivälle valmiit ohjeet ja ohjattu 10 minuutin ääniteharjoite, jotka yhdessä auttavat vähentämään stressiä ja rauhoittumaan arjessa
    • vinkkejä kuinka harjoitella sekä miten tukea harjoittelua ja hyvinvointia
    • henkilökohtaisen kouluttajan tuen kurssin ajaksi ja myös sen jälkeen
    • vapaan pääsyn verkkovalmennukseen vuoden ajaksi sekä mahdollisuuden ladata materiaalit ja harjoitteet itselle

Klikkaa mukaan OMA+-palvelun Jäseneduista!

Ceesto

3 kk:n verkkovalmennus 29 €

Jäsenetu -50 % (norm. 59 €)

Haluaisitko oppia lisää?Valmennuksessa syvennytään Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) menetelmään selkeästi ja havainnollisesti. Opit hyödyntämään ja vahvistamaan mindfulnesstaitoja omassa elämässäsi ja soveltamaan menetelmää ja harjoitteita niin arjessa kuin työelämässä.

Valmennus sisältää:

• uusia ohjattuja video- ja audioharjoitteita joka viikolle, joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii.
    • kymmeniä muita harjoituksia ja vinkkejä kuinka harjoitella ja ohjeita, jotta saat harjoitteista parhaan hyödyn
    • harjoituspäiväkirjan, joka tukee ja motivoi sinua harjoittelussa
    • henkilökohtaisen tuen koulutuksen ajaksi ja vapaan pääsyn verkkovalmennukseen vuodeksi ja voit myös ladata materiaalit ja harjoitteet itsellesi.

Lunasta etusi OMA+-palvelun Jäseneduista!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös