Jäsenetusi liikuntaan ja hyvinvointiin

  Sportive logo

  Sportive audiotreenit

  Sportiven hiki-ihanat maksuttomat audiotreenit tuovat ohjatun liikunnan ulkoilmaan - parhaalle kuntosalille. Tarjolla on monipuolisia ja eripituisia harjoituksia perinteisiin lajeihin, kuten juoksuun, (sauva)kävelyyn, pyöräilyyn ja HIIT-pikatreeneihin, jotka kaikki voit tehdä milloin tahansa ja missä tahansa mielimaisemassasi. Kokeile vaikka YTK-Yhdistyksen omia, tehokkaita harjoituksia, kuten Hiki pintaan -kävelylenkkiä tai Tabata HIIT-hikijumppaa! 

  Rekisteröidyttyäsi Sportiven käyttäjäksi, ovat kaikki audiotreenit käytettävissäsi maksutta helmikuun 2022 loppuun saakka. Sportiven audiotreeni-appi löytyy sekä App Storesta että Google Playsta.

  Lue lisää ja aloita ilmaiset treenit!

  Yogaia logo

  Yogaia nettijooga ja -treenit

  Monipuoliset nettitreenit sekä mielen- ja kehonhuoltotunnit siellä missä sinäkin – suomeksi ja englanniksi.

  Jäsenetu −​​​​​​​50 % 6 kk tilauksesta (norm. 89,94 €).

  • Interaktiiviset livetunnit (webcam) ja tallenteet
  • Yli 100 uutta tuntia joka viikko
  • Monipuolinen, arkeen mahtuva sisältö (5–70 min) niin kehonhuoltoon kuin kovaan treeniin, esim. pilates, jooga, keppijumppa, venyttely, core, HIIT, mindfulness, kahvakuula, taukojumppa, syvärentoutus, äitiysjooga, selkä vetreäksi, joogaa juoksijoille, Mimi & Kuku supersankarijooga jne. Toimii selaimella, iPhonella/iPadilla, Android-laitteilla ja AppleTV:llä.
  • Edun voi käyttää kerran.

  Uusi ilmainen jäsenetu 2022: jäsenillemme räätälöity hyvinvointiohjelma

  • Ylläpidä ja paranna hyvinvointiasi! Hyvinvointiohjelma koostuu videoista, joista saat vinkkejä onnistuneeseen elämäntapamuutokseen ja siihen, kuinka saada paras hyöty irti ohjelmasta, sekä erilaisista ohjatuista tunneista. Kokeile erilaisia tunteja keskellä työpäivää tai vapaa-ajalla ja löydä suosikkisi!
  • Hyvinvointiohjelman löydät OMA+:ssan Webinaarit ja koulutukset -osion Tallenteista.

  Katso tarkemmat ohjeet edun lunastamiseen OMA+-palvelusta.

  Keventäjät logo

  Keventäjät ja Keventäjät Kotitreeni

  −​​​​​​​20 % puolen vuoden ja vuoden Keventäjät- ja Keventäjät Kotitreeni -jäsenyyksistä

  Keventäjien jäsenenä käytössäsi ovat kaikki työkalut, asiantuntijatieto ja tuki, joilla onnistut painonpudotuksessa terveellisesti ja kestävästi. Saat käyttöösi mm. yksilöidyn ruokapäiväkirjan, liikuntaohjelman, pääsyn yhteisön keskustelupalstoille, reseptejä, ateriaehdotuksia ja paljon muuta.

  Keventäjät tuo nyt myös personal trainerin kotiisi. Uudessa Kotitreenipalvelussa voit seurata suurta määrää treenivideoita. Kotitreenit tehdään alusta loppuun ohjaajan kanssa – aivan kuin olisit jumppatunnilla tai personal trainerin ohjattavana.

  Katso etukoodisi OMA+:sta. 


  Sinua voisi kiinnostaa myös

  Linkki kyselyyn