Jäsenetusi matkailuun

Holiday Club logo

Holiday Club Resorts

−15 %

​​​​​​​Aina vähintään −15 %  Holiday Clubin loma-asuntojen (sis. majoituksen) ja kylpylähotellien päivän hinnoista (sis. majoituksen ja aamiaiset). Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat.

• Holiday Club Saimaa Hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
    • Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
    • Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot
    • Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Hotellivaraukset tehdään Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta. Ilmoita varauksen yhteydessä jäsenetukoodi, jonka löydät OMA+:sta.

www.holidayclubresorts.com

Huom! Holiday Club Villas-kohteiden –50 % jäsenetu päättyi 31.8.2021.

Katso etukoodi sekä muut varaukseen tarvittavat tiedot OMA+-palvelusta.

Kämp Collection Hotels logo

​​​​​​​Kämp Collection Hotels

−20 %

Kämp Collection Hotels hotelliperhe tarjoaa laajimman valikoiman ensiluokkaisia hotelleja, ravintoloita, baareja ja spa-hoitoloita Helsingin sydämessä.

Saat jäsenetuna Kämp Collection Hotels -hotellien yöpymisistä −​​​​​​​20 % päivän joustavasta, aamiaisen sisältävästä hinnasta. Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat. Etu koskee yöpymisiä seuraavissa hotelleissa:

• Hotel Kämp
    • Hotel St. George
    • Hotel Haven
    • Hotel Lilla Roberts
    • Hotel Fabian
    • Hotel Klaus K
    • GLO Hotel Kluuvi
    • GLO Hotel Art
    • GLO Hotel Airport
    • GLO Hotel Sello

Katso tarkemmat tiedot edusta ja sen hyödyntämisestä OMA+-palvelusta!

Ikaalinen Spa&Resort logo

Ikaalinen Spa

−20 %

Uusi jäsenetu SPA hotellin,  SPA Loft hotellin huoneista sekä apartementos Kylpylähotellin ja Termen päivän hinnoista. Sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, sekä pysäköinnin hotellin parkkipaikalla.

Varaa majoituksesi osoitteessa www.ikaalinenspa.fi käyttämällä jäsenetukoodia.

Hae etukoodisi OMA+:sta

Naantali Spa & Hotel logo

Naantalin ja Ruissalon kylpylät

40 % kylpylöistä, −15 % majoituksesta

• Sauna- ja allasosaston käyttö:
      −40 % päivän hinnasta (pl. aatot ja juhlapyhät, heinäkuu ja viikot 8 ja 52.)
      Etu on henkilökohtainen ja jäsenyys tulee osoittaa jäsentodistusta näyttämällä.
    • Majoitusetu:
      −15 % majoituksesta sekä valmiista lomapaketeista (pl. aatot ja juhlapyhät, heinäkuu ja viikot 8 ja 52.)

Tee varaus: naantalispa.fi tai ruissalospa.fi. Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat. Ilmoita varausta tehdessäsi alennukseen oikeuttava etukoodi.

Hae etukoodi OMA+ -palvelusta.

Santa's Hotel logo

Santa's Hotels

−15 % seuraavista kohteista:

​​​​​​​Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on yksilöllisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Kaikki kohteet sijaitsevat lähellä upeita ulkoilumaastoja ja osa aivan kansallispuistojen kainalossa.

Tee varauksesi www-sivuilta santashotels.fi!
    Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat.

Ilmoita varauksen yhteydessä etukoodisi, jonka löydät OMA+-palvelusta!

Hotelli Ylläsrinne logo

Hotelli Ylläsrinne

Ympäri vuoden −20 % päivän hinnoista

Suomen suosituimman, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Ylläksen hiihtokeskuksen sekä latuverkoston kupeessa sijaitseva Hotelli Ylläsrinne tarjoaa mahtavat puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Majoituksen lisäksi voit varata kauttamme Safartican monipuoliset safarielämykset, lumikenkiä, kävelysauvoja sekä fatbikejä. Majoittuessasi Hotelli Yllärinteellä, majoitushintaan kuuluu aina maittava aamiaisbuffet, langaton wifi yhteys, kuntosalin vapaa käyttö sekä iltasaunat. Talvisin käytössä ovat myös suksien huolto- ja säilytystilat.

Varaa lomasi täältä. Tarkistathan aukioloajat.
    ​​​
    ​​​​​​​Ilmoita varatessasi etukoodi, jonka löydät OMA+-palvelusta.

Sinua voisi kiinnostaa myös: