Jäsenetusi matkailuun

Holiday Club logo

Holiday Club Resorts Oy

50 % alennus Holiday Club Villat:

50 % alennuksen saa seuraavista Villas -kohteista:

Holiday Club Caribia                                          Turku
    Holiday Club Vierumäki                                     Heinola
    Holiday Club Saimaa                                          Lappeenranta
    Holiday Club Himos                                            Jämsä
    Holiday Club Katinkulta                                     Vuokatti
    Holiday Club Kuusamon tropiikki                   Kuusamo
    Holiday Club Salla                                                Salla
    Holiday Club Saariselkä                                     Ivalo

Huomioithan varausta tehdessäsi, että valitset kohteeksi jonkin edellä mainituista. 50 % alennus koskee vain näitä Villas -huoneistoja. Tämän lisäksi rajaa tuloksiin vain Loma-asunto -kohteet. Alennus ei koske hotellihuoneita. Minimi majoitusaika tarjoukselle on 2 vuorokautta. Tarkistathan aukioloajat.

Varauskoodin sekä muut varaukseen tarvittavat tiedot löydät OMA+-palvelusta.

15 % alennus Holiday Club:

Aina vähintään 15 % alennus Holiday Clubin loma-asuntojen (sis. majoituksen) ja kylpylähotellien päivän hinnoista (sis. majoituksen ja aamiaiset). Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat.

• Holiday Club Saimaa Hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
    • Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
    • Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
    • Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot
    • Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Hotellivaraukset tehdään Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta. Ilmoita varauksen yhteydessä täysjäsenen varauskoodi.

Varauskoodin sekä muut varaukseen tarvittavat tiedot löydät OMA+-palvelusta.

www.holidayclubresorts.com

Kämp Collection Hotels logo

​​​​​​​Kämp Collection Hotels

Staycation luksushotellissa -20 %

Kämp Collection Hotels hotelliperhe tarjoaa laajimman valikoiman ensiluokkaisia hotelleja, ravintoloita, baareja ja spa-hoitoloita Helsingin sydämessä.

Saat jäsenetuna Kämp Collection Hotels -hotellien yöpymisistä -20 % päivän joustavasta, aamiaisen sisältävästä hinnasta. Etu koskee yöpymisiä seuraavissa hotelleissa: Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian, Hotel Klaus K, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Art, GLO Hotel Airport ja GLO Hotel Sello.

Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot edusta ja sen hyödyntämisestä OMA+-palvelusta!

Naantali Spa & Hotel logo

Naantalin ja Ruissalon kylpylät

Koko vuoden voimassa olevat edut

• Sauna- ja allasosaston käyttö:
      40 % alennusta päivän hinnasta (pl. aatot ja juhlapyhät, heinäkuu ja viikot 8 ja 52.)
      Etu on henkilökohtainen ja jäsenyys tulee osoittaa jäsentodistusta näyttämällä.
    • Majoitusetu:
      15 % alennusta majoituksesta sekä valmiista lomapaketeista (pl. aatot ja juhlapyhät, heinäkuu ja viikot 8 ja 52.)

Tee varaus: naantalispa.fi tai ruissalospa.fi. Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat.

Ilmoita varausta tehdessäsi alennukseen oikeuttava tunnus. Tunnuksen löydät OMA+ -palvelusta.

Santa's Hotel logo

Santa's Hotels

-15 % alennus seuraavissa kohteissa:
    Luosto: Santa’s Hotel Aurora
    Rovaniemi: Santa’s Igloos Arctic CircleSanta’s Hotel Santa ClausSanta’s Hotel Rudolf
    Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
    Kilpisjärvi: Santa’s Chalets Rakka
    Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Sani

​​​​​​​Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju, jolla on yksilöllisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Kaikki kohteet sijaitsevat lähellä upeita ulkoilumaastoja ja osa aivan kansallispuistojen kainalossa.

Tee varauksesi www-sivuilta santashotels.fi!
    Tarkistathan hotellikohtaiset aukioloajat. Ilmoita varauksen yhteydessä etukoodisi, jonka löydät OMA+-palvelusta!

Hotelli Ylläsrinne logo

Hotelli Ylläsrinne

Ympäri vuoden -20 % alennusta päivän hinnoista

Suomen suosituimman, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Ylläksen hiihtokeskuksen sekä latuverkoston kupeessa sijaitseva Hotelli Ylläsrinne tarjoaa mahtavat puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Majoituksen lisäksi voit varata kauttamme Safartican monipuoliset safarielämykset, lumikenkiä, kävelysauvoja sekä fatbikejä. Majoittuessasi Hotelli Yllärinteellä, majoitushintaan kuuluu aina maittava aamiaisbuffet, langaton wifi yhteys, kuntosalin vapaa käyttö sekä iltasaunat. Talvisin käytössä ovat myös suksien huolto- ja säilytystilat.

Varaa lomasi täältä. Tarkistathan aukioloajat.
    ​​​​​​​Ilmoita varatessasi etukoodi, jonka löydät OMA+-palvelusta.