Perjantaina 25.6. asiakaspalvelumme on keskikesän tunnelmissa ja suljettuna. Leppoisaa juhannusta!

Jäsenedut hyvinvointisi tueksi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää myös työelämän käänteissä onnistumiseksi. Kun voimme hyvin, jaksamme paremmin. Siksi tarjoamme jäsenillemme etuja myös oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Muistathan myös muut etusi arjen säästöihin.

Hotellit ja kylpylät

Jäsenenämme saat jopa -50 % alennuksia hotelliyöpymisistä yhteistyökumppaneiltamme. Katso kaikki hotellitarjoukset!

Mindfulness ja rentoutuminen

Hektisen arjen keskellä on hyvä välillä rauhoittaa mieltä ja kehoa ilmaisen mindfulness-verkkokurssin parissa.

Jooga ja muu liikunta

Kaipaatko lempeää liikettä, haastetta kunnon kohottamiseen tai apua painonpudotukseen? Hyödynnä liikunnalliset ja terveyttä edistävät jäsenedut!