Jäsenedut hyvinvointisi tueksi

  Vuonna 2022 panostetaan Työelämäkuntoon!

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää myös työelämän käänteissä onnistumiseksi. Kun voimme hyvin, jaksamme paremmin. Siksi tarjoamme jäsenillemme etuja myös oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Muistathan myös kaikki edut itsesi kehittämiseen ja muut fiksut säästöt niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

  Hyödynnä jäsenetusi:


  Hotellit ja kylpylät

  Jäsenenämme saat jopa -20 % alennuksia hotelliyöpymisistä yhteistyökumppaneiltamme. Katso kaikki hotellitarjoukset!

  Mielen huolto ja hyvinvointi

  Kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tasapainoista elämää mindfulnessin avulla! Kokeile monipuolisia, hyvää arkea ja unta tukevia mindfulness-verkkokursseja.

  Jooga ja muu liikunta

  Kaipaatko lempeää liikettä, haastetta kunnon kohottamiseen tai apua painonpudotukseen? Hyödynnä liikunnalliset ja terveyttä edistävät jäsenedut!

  Hyvinvointivalmennus

  Osallistu Optimal Performancen hyvinvointiluennoille tai aloita FiksuStartti 2.0 -verkkovalmennus ja pääset huippusuosittujen valmentajien Joni ja Kaisa Jaakkolan oppien parissa kohti kestävää muutosta.

  Terveystarkastus

  Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka jaksamme arjessa, työssä ja urheillessa. Esimerkiksi vitamiinitasot ja rautavarastot voivat vaikuttaa jaksamiseen. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyvät arvot yhdellä mittauskerralla. Hyödynnä jäsenetusi!


  Koulutusvinkkejä aiheesta

  Hyödynnä myös monipuoliset hyvinvointiasi tukevat koulutukset jäsenetuihisi kuuluvassa työelämän verkkokoulutuskirjastossa. Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo hyödyntänyt maksuttoman jäsenetusi ja ottanut palvelun käyttöön, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin alla olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen jäsentemme OMA+-palvelussa osiossa Webinaarit ja koulutukset. 

  Käytännön keinoja työhyvinvoinnin vahvistamiseen
  ​​​​​​​
  Psyykkinen vahvuus
  Muutokset työelämässä - sopeutuminen työpaikan muutoksiin
  Epävarmuuden sietäminen
  Mielenterveyden huolto ja hallinta
  Energiaa elämäntavoista


  Sinua voisi kiinnostaa myös


  päivitetty 1.8.2022

  Linkki kyselyyn