Jäsenedut hyvinvointisi tueksi

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää myös työelämän käänteissä onnistumiseksi. Kun voimme hyvin, jaksamme paremmin. Siksi tarjoamme jäsenillemme etuja myös oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Muistathan myös kaikki edut itsesi kehittämiseen ja muut fiksut säästöt niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

  Hyödynnä jäsenetusi:


  Hotellit ja kylpylät

  Jäsenenämme saat alennuksia hotelliyöpymisistä ja kylpyläkäynneistä yhteistyökumppaneiltamme. Katso kaikki hotelli- ja kylpylätarjoukset!

  Mielen huolto ja hyvinvointi

  Kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tasapainoista elämää mindfulnessin avulla! Kokeile monipuolisia, hyvää arkea ja unta tukevia mindfulness-verkkokursseja.

  Jooga ja muu liikunta

  Kaipaatko lempeää liikettä, haastetta kunnon kohottamiseen tai kokonaisvaltaista mielen ja kehon huoltoa? Hyödynnä liikunnalliset ja monipuolisesti hyvinvointiasi edistävät jäsenedut!

  Terveystarkastus

  Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka jaksamme arjessa, työssä ja urheillessa. Esimerkiksi vitamiinitasot ja rautavarastot voivat vaikuttaa jaksamiseen. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyvät arvot yhdellä mittauskerralla. Hyödynnä jäsenetusi!


  Koulutusvinkkejä aiheesta

  Hyödynnä myös monipuoliset hyvinvointiasi tukevat koulutukset jäsenetuihisi kuuluvassa työelämän verkkokoulutuskirjastossa. Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi.

  Jos olet jo hyödyntänyt maksuttoman jäsenetusi ja ottanut palvelun käyttöön, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin alla olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen jäsentemme OMA+-palvelussa osiossa Webinaarit ja koulutukset. 

  Käytännön keinoja työhyvinvoinnin vahvistamiseen
  ​​​​​​​
  Psyykkinen vahvuus
  Muutokset työelämässä - sopeutuminen työpaikan muutoksiin
  Epävarmuuden sietäminen
  Energiaa elämäntavoista
  Pidä huolta työkyvystäsi
  ​​​​​​​
  Lisää työn imua
  Voimavarat ja hyvinvointi etätyössä  Sinua voisi kiinnostaa myös


  päivitetty 21.12.2022

  Linkki kyselyyn